Csupasport: a világ legerősebb embere sajtburgerrel hangol

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2022.05.17. 18:07
Címkék
Tom Stoltman megosztotta rajongóival, mit és mennyit eszik egy nap, és milyen étkezéssel készül a World's Strongest Man versenyre.

Mit és mennyit eszik a világ legerősebb embere? Május 24. és 29. között Sacramentóban rendezik az idei World's Strongest Mant, és ennek apropóján a címvédő Tom Stoltman, illetve testvére, a 2021-ben az európai versenyt megnyerő Luke Stoltman a Youtube-on osztották meg rajongóikkal, hogy egy ilyen megméretés előtt milyen ételekkel hangolnak. Kitalálható, hogy az átlagemberek számára extrém mennyiségű kalória- és táplálékbevitelről van szó.

Nos, Tom reggelije kapásból nyolc tojásból, na meg baconből, gombából és vajas pirítósból áll, majd a következő étkezésnél nassolás gyanánt jön a proteinshake, némi szőlő és magokból álló, müzliszeletre hajazó snack (Nature Valley bar). Ami talán meglepő lehet, hogy edzés előtt mindketten, sőt kisebb testvérük, Harry is kalóriában gazdag junkfoodot eszik, Tom történetesen sajtburgert sült krumplival, amit szénsavas üdítővel öblít le. Edzés után pedig Tom számára jön a testépítők körében közönségkedvencnek számíró csirke, rizs és gomba – de itt természetesen ne átlagos adagokra gondoljunk.

A teljes cikket elolvashatja a csupasport.hu weboldalon, ahol videót is nézhet a világ legerősebb emberéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik