T. N. 2022.05.17 18:07 Frissítve: 2022.05.17 18:15

Csupasport: a világ legerősebb embere sajtburgerrel hangol

Tom Stoltman megosztotta rajongóival, mit és mennyit eszik egy nap, és milyen étkezéssel készül a World's Strongest Man versenyre.


Mit és mennyit eszik a világ legerősebb embere? Május 24. és 29. között Sacramentóban rendezik az idei World's Strongest Mant, és ennek apropóján a címvédő Tom Stoltman, illetve testvére, a 2021-ben az európai versenyt megnyerő Luke Stoltman a Youtube-on osztották meg rajongóikkal, hogy egy ilyen megméretés előtt milyen ételekkel hangolnak. Kitalálható, hogy az átlagemberek számára extrém mennyiségű kalória- és táplálékbevitelről van szó.

Nos, Tom reggelije kapásból nyolc tojásból, na meg baconből, gombából és vajas pirítósból áll, majd a következő étkezésnél nassolás gyanánt jön a proteinshake, némi szőlő és magokból álló, müzliszeletre hajazó snack (Nature Valley bar). Ami talán meglepő lehet, hogy edzés előtt mindketten, sőt kisebb testvérük, Harry is kalóriában gazdag junkfoodot eszik, Tom történetesen sajtburgert sült krumplival, amit szénsavas üdítővel öblít le. Edzés után pedig Tom számára jön a testépítők körében közönségkedvencnek számíró csirke, rizs és gomba – de itt természetesen ne átlagos adagokra gondoljunk.

A teljes cikket elolvashatja a csupasport.hu weboldalon, ahol videót is nézhet a világ legerősebb emberéről.

2022.06.29 23:06:43

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Popovici két aranyérme azonban mindent vitt, és miután mindkettőt kivételesen rokonszenves, beszélni szerető és tudó 17 éves srác nyakába akasztották, az esemény néhány napra még a futballt is lesöpörte a címlapokról. Az írások egymást túllicitálva igyekeztek dimenzionálni a „miként történhetett, hogy nem vettük észre, mekkora zseni él közöttünk?” kollektív bűnét.

2022.06.28 12:37:49

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Ha rendszeresen sportolunk, vagy most készülünk életmódot váltani, akkor elengedhetetlen a megfelelő lábbeli kiválasztása hozzá.

2022.06.22 22:55:29

Egyéb egyéni KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Nagy futballszurkoló lévén a csapatok indulóit, szurkolói nótáit dúdolgatta. Jöhetett válogatott, Újpest, Fradi, Kispest, Roma vagy Lazio, mindegy volt, csak hosszú legyen, és ahogy a futó befordult az utolsó sarkon, kényszeredett mosollyal nyugtázta, hogy ebben az állapotában vélhetően még egy Steaua-strófa is felpörgetné.