Asztalitenisz: jobban érzi magát a Nemzet Sportolója

Vágólapra másolva!
2021.09.28. 11:06
null
Jónyer István pénteken rosszul lett, majd mentővel szállították a kórházba (Fotó: Török Attila)
Hétfőn beszámoltunk róla, hogy a hétvégét kórházban kellett töltenie az 1975-ben máig utolsó magyarként férfi egyéni asztalitenisz-világbajnoki címet szerző Jónyer Istvánnak. A Bors információi szerint a Nemzet Sportolója már jobban érzi magát.

 

A világbajnok asztaliteniszező pénteken rosszul lett, orvost hívtak hozzá, majd mentővel kórházba szállították. Jónyer István több vizsgálaton is átesett, elmondta, minden lelete negatív lett, ugyanakkor továbbra is a Honvédkórházban marad, mivel további vizsgálatok várnak rá.

„Minden rendben van, csak egy kicsit álmos vagyok. Már hajnalban is vizsgálnak, nem hagynak aludni a dokik – idézi a Bors Jónyer Istvánt.Megértem az orvosokat, csak akkor engednek el, ha megbizonyosodtak arról, hogy valóban minden oké velem.”

Jónyer elmondta, számos ismerőse – köztük világbajnok társai – telefonált, érdeklődtek az egészségéről.

„A legjobban annak örültem, meg is hatódtam, hogy világbajnok társaim szinte egymásnak adják a telefont, rám csörgött már Takács Jani és Kreisz Tibi is. Klampár Tibivel is beszéltem, és naponta többször is be „kell” számolnom állapotomról Gergely Gabinak. Szóval, a régi játszótársak is küldik az erőt, és várják már, hogy mikor ütögethetünk kicsit.”

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik