F3: Tóth László kihagyja a második versenyhétvégét

B. Ö. B.B. Ö. B.
Vágólapra másolva!
2021.06.16. 11:23
Pozitív lett a koronavírustesztje, így nem utazhat el a Formula–3-as idény második versenyhétvégéjére Tóth László. A magyar versenyző jelenleg házi karanténban van, és reméli, hogy bő két hét múlva, a következő fordulóban ismét rajthoz állhat.

A Spanyol Nagydíj után a Formula–1 franciaországi versenyhétvégéjén csap össze legközelebb a Formula–3-as mezőny, ami viszont nem lesz teljes. A Campos Racing magyar versenyzője, Tóth László közösségi médiás felületein ugyanis az olvasható, hogy pozitív lett a koronavírustesztje, amelyet a helyszínre utazás előtt végeztek el rajta, így ki kell hagynia az idény második fordulóját.franciaországi versenyhétvégéjén csap össze legközelebb a Formula–3-as mezőny, ami viszont nem lesz teljes. A Campos Racing magyar versenyzője, Tóth László közösségi médiás felületein ugyanis az olvasható, hogy pozitív lett a koronavírustesztje, amelyet a helyszínre utazás előtt végeztek el rajta, így ki kell hagynia az idény második fordulóját.

Tóth jelenleg házi karanténban van, és reméli, hogy a következő versenyhétvégén – amelyet az F3-asok az Osztrák Nagydíj hétvégéjén futnak – visszatérhet a mezőnybe. A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) közleményében azt írja, hogy más nem fertőződött meg a Campos Racing csapatából.

„Reméljük, hogy hamar meggyógyulsz, László! Erősebben térünk majd vissza a Red Bull Ringen” – olvasható az istálló Twitter-bejegyzésében.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik