Csupasport: több tiszteletet vár a Mr. Olympia új bajnoka

S. Á.S. Á.
Vágólapra másolva!
2023.11.08. 19:17
null
A Mr. Olympia új bajnoka, Derek Lunsford (Fotó:<a href="https://www.instagram.com/dereklunsford">instagram.com/dereklunsford)<em style="box-sizing: border-box; border: 0px; outline: 0px; background: 0px 0px #f1f1f1; font-size: 16px; vertical-align: baseline; text-size-adjust: 100%; color: #4c4c4c; font-family: SourceSansPro-Regular; text-align: left"></em></a>
Derek Lunsford történelmet írt a Mr. Olympia-győzelmével, ugyanakkor a családját ért fenyegetések miatt érthető módon nagyon felhúzta magát.    

Derek Lunsfordnyerte meg a november első hétvégéjén rendezett Mr. Olympiát, ezzel ő lett az első testépítő, aki a legrangosabb viadalon két különböző divízióban is diadalmaskodott. Két évvel korábban ugyanis ő nyerte meg a 212 font, vagyis 96 kilogramm alatti versenyzőknek kiírt 212 Olympia elnevezésű kategóriát. Ezzel valóra vált a nyolcszoros Mr. Olympia-győztes Ronnie Coleman jóslata: ahogy a Csupasport is beszámolt róla, ő már október elején elmondta, hogy szerinte Lunsford lesz a győztes. Így is lett, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az egyik nagy esélyes,Nick Walkersérülés miatt nem indult.

A másik nagy favorit, a címvédőHadi Csupana második helyen végzett, amit a Perzsa Farkas rajongói nehezen tudtak feldolgozni. Olyannyira, hogy Derek Lunsfordot és a családját többen is életveszélyesen megfenyegették a közösségi oldalakon.

További részletek, Lunsford reakciójával együtta csupasport.hu-n olvashatók.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik