Csupasport: szombaton jön a Jégpályák Éjszakája

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.01.17. 22:35
Szombaton rendezik a Jégpályák Éjszakáját, amelyhez már több mint negyven helyszín csatlakozott országszerte.
Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Jégpályák Éjszakáját (Fotó: jegkorongszovetseg.hu)
Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Jégpályák Éjszakáját (Fotó: jegkorongszovetseg.hu)
Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Jégpályák Éjszakáját (Fotó: jegkorongszovetseg.hu)

 

A Magyar Jégkorong Szövetség január 20-án rendezi meg nyolcadik alkalommal a Jégpályák Éjszakáját, melynek keretében ismét tízezrek korcsolyázhatnak estébe, éjszakába nyúlóan, emellett kiegészítő programok és hokis aktivitások várják az érdeklődőket. Az esemény névadó szponzora a Bayer Construct lett – derül ki a jegkorongszovetseg.hu beszámolójából.

Az esemény központi helyszíne ismét a Városligeti Műjégpálya lesz, ahol szobaton 16 órától 20 óráig, majd 21.30 órától éjjel fél 1-ig lehet korizni. A hangulatról DJ-k gondoskodnak jégdiszkó keretében, emellett pedig a jégkorongozással is meg lehet ismerkedni a különböző aktivitások segítségével, és természetesen a mindenki által kedvelt Csúszka is kilátogat a műjégre.

Az eseményhez már 46 pálya csatlakozott az egész országból, a többi közt Győrben, Miskolcon, Debrecenben, Ajkán, Algyőn, Balatonfüreden, Békéscsabán, Veszprémben, Zalaegerszegen, Budaörsön, Budakalászon várják azokat, akik önfeledten szórakozva szeretnének korcsolyázni. Budapesten is több helyen lehet korizni, így Kőbányán, a II. kerületben, Mátyásföldön, a Budapest Parkban és Soroksáron is.

A Jégpályák Éjszakája eseménysorozatot 2016-ban indította el az MJSZ. A 2023-as programot az év szabadidősport-eseményének választották az Év Sportolója Gálán,

További részletek a csupasport.hu-n.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik