Csupasport: nemcsak nyáron lehet SUP-ozni

Vágólapra másolva!
2021.12.04. 17:37
Címkék
A SUP-os programok mindig nagy népszerűségnek örvendenek nyáron, de ha véget ér a szezon, és jön a hűvösebb idő, akkor sem kell félreraknunk a deszkánkat.

Nyáron az egyik legkedveltebb vízisport a Stand Up Paddleboard, közismertebb nevén a SUP. Szinte nincs olyan strand, ahol ne látnánk állva evező vagy deszkán napozó embereket. Sok helyen szerveznek közös túrákat vagy akár jógaórákat is. De ha jön a hűvösebb idő, akkor sem kell félreraknunk a deszkánkat, az őszi, téli lehetőségekről a Csupasport Tölgyesi Írisz bázisvezetővel, SUP-jógaoktatóval beszélgetett.

„Mindenképpen a partszakasz közelében kell maradni. Ne nagyon távolodjunk el, mert senki sincs vízen ilyenkor, és nincs segítség, ha baj van – fogalmazott Tölgyesi. Ha biztonságosan szeretnénk evezni, akkor partközelben maradjunk. De jobb ilyenkor nem egyedül menni, hanem szervezett túrákon részt venni, szakavatott túravezető kíséretében.”

Oldalunkon a teljes interjú mellett olvashatnak Sebastian Keep elképesztő és olykor életveszélyes BMX-trükkjeiről, sőt, az erről készült videót is megnézhetik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik