Csupasport: kézis beállóból a világ legerősebb embere

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.04.13. 15:15
Irtózatos lövőerejű kézilabdázóból vált a világ legerősebb emberévé Fekete László, akinek a felé áradó szeretet adott erőt a nehezebb pillanatokban. A kilencszeres natúr világbajnok erőművész egyedül jutott fel a csúcsra, ám a dopping elleni harcban rendre magára hagyták.

„Szerencsére jó genetikával áldott meg a sors, amikor az élvonalban kézilabdáztam, százkilencvenkét centiméter és kilencven kiló voltam. Irtózatos lövőerőm volt, olykor megesett, hogy mire az ellenfél kapusa felemelte a kezét, már mögötte pattogott a labda. Máskor meg csak annyit vettek észre, hogy mire rákészültek a lövésemre, mi már futottunk vissza védekezni” – így kezdődik a Fekete Lászlóval készült interjú a Csupasporton.

A világ egykori legerősebb embere mesélt arról, hogyan és miért váltott sportágat, hogyan lett ismert erős emberként és hogyan harcolt szinte egyedül a doppingmentes sportért. A teljes interjú elolvasható a Csupasporton, ahol arról is beszámolunk, hogyan versenyeznek a világ legjobb kerékpárosai karantén idején. „Szerencsére jó genetikával áldott meg a sors, amikor az élvonalban kézilabdáztam, százkilencvenkét centiméter és kilencven kiló voltam. Irtózatos lövőerőm volt, olykor megesett, hogy mire az ellenfél kapusa felemelte a kezét, már mögötte pattogott a labda. Máskor meg csak annyit vettek észre, hogy mire rákészültek a lövésemre, mi már futottunk vissza védekezni” – így kezdődik a Fekete Lászlóval készült interjú a Csupasporton.

A világ egykori legerősebb embere mesélt arról, hogyan és miért váltott sportágat, hogyan lett ismert erős emberként és hogyan harcolt szinte egyedül a doppingmentes sportért. A teljes interjú elolvasható a Csupasporton, ahol arról is beszámolunk, hogyan versenyeznek a világ legjobb kerékpárosai karantén idején.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik