Keressük Magyarország legösszetartóbb szurkolótáborát!

Vágólapra másolva!
2013.03.15. 13:37
Szavazz kedvenc magyar csapatodra a Nemzeti Sport Online hivatalos Facebook-oldalán, juttasd tovább a mindent eldöntő második fordulóba, és bizonyítsd be, hogy a tiétek a legösszetartóbb szurkolótábor. A legjobb az egészben: miközben dicsőséget szerezhetsz kedvenceidnek, akár te magad is nyerhetsz! Rákattantál?  

Nagy fába vágtuk a fejszénket, eldöntöttük, hogy megkeressük kis hazánk legösszetartóbb szurkolótáborát. Ehhez persze te, illetve ti is kelletek, ellenben neked csak egy Facebook-profilra, egy kedvenc (hazai) csapatra és egy nagy adag elszántságra van szükséged, hogy nagyszabású játékunk részese lehess.

A játék két fordulóból áll, mindkét „félidőre" a Facebookon kerül sor, valamint a játékkal kapcsolatos összes információt is itt osztjuk majd meg veletek, ezért érdemes lájkolni és figyelemmel követni az oldalt.

Az első körben – amely tegnap óta él, virul és fáradhatatlanul számolja a szavazatokat a közösségi oldalon – bárki leadhatja a voksát, illetve ajánlhat csapatot (sportágtól, bajnokságtól, korosztálytól függetlenül) a szavazásba (a sértő, oda nem illő ajánlásokat természetesen moderáljuk). A végén a húsz legtöbb szavazatot gyűjtő szurkolótábor jut be a második, mindent eldöntő fordulóba. Itt a top20 újra egymásnak feszül, a szurkolók pedig tovább bizonyíthatják elszántságukat és kitartásukat, míg a végén csak EGY tábor maradhat.

Csak egy maradhat!
Csak egy maradhat!

Fontos! Nem a legnagyobb, hanem a legösszetartóbb szurkolótábort keressük! Ahogy a sportban, úgy itt is legyőzheti Dávid Góliátot. Nem a méret a lényeg, a siker az elszántságotokon múlik!

A második forduló részletes szabályait, a játék további menetét, illetve a nyereményeket az első forduló lezárásáig ismertetjük. Addig nincs más dolgod, mint felmenni a Facebook-oldalunkra, ajánlani, szavazni, társakat gyűjteni, szurkolni és várni az első kör eredményhirdetését.

Tiéd a legösszetartóbb magyar szurkolótábor? Mutasd meg, bizonyítsd be, szavazz és kattanj be te is!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik