Ma átvehetjük a vezetést

Vágólapra másolva!
2013.03.03. 14:03
Elég volt abból, hogy fordulóról fordulóra lekopírozzuk egymás eredményeit a Portóval. Ezen most kell változtatni, most, amikor soha vissza nem...

Elég volt abból, hogy fordulóról fordulóra lekopírozzuk egymás eredményeit a Portóval. Ezen most kell változtatni, most, amikor soha vissza nem térő alkalmunk van rá. A Beira-Mar csapatáé lehet az a megtisztelő feladat, hogy testükön keresztül előzhetjük a Portót.Elég volt abból, hogy fordulóról fordulóra lekopírozzuk egymás eredményeit a Portóval. Ezen most kell változtatni, most, amikor soha vissza nem térő alkalmunk van rá. A Beira-Mar csapatáé lehet az a megtisztelő feladat, hogy testükön keresztül előzhetjük a Portót.

Hihetetlen, de köszönetet mondhatunk a Sportingnak, ugyanis tegnap megtették, amit meg lehetett, kihozták magukból a maximumot és leikszeltek a Portóval. Ezt kell most nekünk kíméletlenül kihasználnunk, hisz egy győzelemmel a tabella élére ugorhatunk, két ponttal előzve a merdát. Nem lehet a dolgokat nagyon cifrázni, az utolsó előtti, pocsék formában lévő Beira-Mart gólokkal kéne verni még idegenben is. Általában nem szokott nekünk gondot jelenteni az aveirói kiscsapat, s bár októberben igencsak megszorongattak minket, utoljára 2005-ben kaptunk ki tőlük.

Nem kap el a gyomorgörcs bennünket, ha rápillantunk a Beira-Mar játékoskeretére, de egy nagyobb név azért akad köztük is. Ő nem más mint Javier Balboa, aki pár éve nem csak nálunk, hanem a Real Madridban is megfordult már, de a legtöbben már azóta el is felejtették. Nos, itt van, él és virul, jelenleg 4 gólja van ebben a szezonban.

Javier Balboa

Ez a karrier nem felfelé ível

Mivel JJ az utóbbi időben szanaszét rotálta a csapatot, nem látom akadályát annak, hogy most ne a legerősebb csapattal álljunk ki. A csütörtöki Bordeaux elleni meccs sem indokolja a tartalékolást, ez most egy nagyon fontos meccs, nyerni kell és előzni. Én a következő felállást preferálnám:

A mérkőzést 20:25-től élőben közvetíti a DigiSport 2.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik