S. T. J. 2019.08.15 22:58 Frissítve: 2019.08.15 23:06

FTC: irány Litvánia!; Dárdai szerint trónfosztás jöhet a Bundesligában

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

• Igencsak elkeseredetten nyilatkozott a Dinamo Zagreb elleni vesztes Bajnokok Ligája-selejtezőt követően Lovrencsics Gergő. A Fradi csapatkapitánya most már higgadtabban fogalmaz, s ahogy elmondta, már akkor pozitívan kezdett el gondolkodni, amikor a Groupama Arénából kilépve meghallotta, hogy a szurkolók a csapatindulót énekelik. Hogy mennyire nehéz lesz a kupapofon után ráhangolódniuk a Kaposvár elleni bajnokira, arról is beszélt a védő.

• Másodszor is meggondolta magát, és folytatja pályafutását Andrea Kobetic. A horvát kézilabdázónő marad Siófokon, ahol jól érzi magát, és szakmailag is megtalálta a számítását. Ahogy a Nemzeti Sportnak elmondta, különösen kedves emlék számára az EHF-kupa elnyerése, mert ez az első kupadiadala a pályafutása során, noha korábban négyszer is szerepelt Bajnokok Ligája döntőjében, ám a legrangosabb trófeáról eddig rendre lemaradt.

• Ott voltunk Szegeden, ahol átadták a kibővült és megszépült Maty-éri evezős- és kajak-kenu pályát. A létesítmény hamarosan benépesül, hiszen a jövő héten világbajnokságot rendeznek. A majd ötmilliárd forintos beruházás eredményeként, az osztósziget birtokba vételével kétfrontos lett a versenypálya. A fejlesztés részeként 130 méteres híddal kötötték össze a szárazföldet és az osztószigetet. A szervezők minden idők legjobb vb-jét ígérik.

• Sportkrém mellékletünk e heti vendége Simone Böhme, a Siófok légiósa. A dán kézilabdázó élvezi a Balaton-parti életet, viszont a nyári hőségben sem mártózik meg a vízben, mivel nem tud úszni, s ezért nem érezné magát biztonságban a habokban. Ugyanakkor a vitorlázást nagyon kedveli, igaz, annak idején már a nagyszüleivel is sokat hajózott a dániai vizeken. Hogy miként viseli, ha kritizálják a játékát, Simone Böhme azt is elárulta.

2020.12.28 19:31:11

Bajnokok Ligája BERTA MIHÁLY, CSILLAG PÉTER, PIETSCH TIBOR

Ferencvárosi BL-főtábla, Németh Krisztián mint Amerika Kapitány, és a mindenen túljutó Atalanta.

2020.11.25 16:39:52

Bajnokok Ligája KORMANIK ZSOLT

Sok vagy kevés a 16 ferencvárosi légiós? – egyebek mellett erre is keressük a választ összeállításunkban.

2020.12.23 23:19:00

Bajnokok Ligája DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A Két lányom között hét év a korkülönbség, a nagyobbnak annak idején a Barca és David Villa volt a kedvence, a kisebbnek viszont, aki mostanában nyiladozott rá szurkolóként a sportra, már a Fradi és Sigér Dávid!

2020.12.22 23:59:20

Bajnokok Ligája BABJÁK BENCE

Összeállításunkban a zöld-fehérek Bajnokok Ligája-szereplését elevenítettük fel.