FTC: Csercseszov még aludt volna egyet a kudarcra

Vágólapra másolva!
2023.07.19. 20:40
null
A KÍ elleni BL-selejtező volt Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző utolsó mérkőzése a Ferencváros kispadján (Fotó: Török Attila)
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov a KÍ elleni BL-búcsú után a Nemzeti Sport kérdésére még nem tudta megmondani, lemond-e a posztjáról...  

A Ferencváros vezetőedzőjétől a Nemzeti Sporttól először is azt kérdeztük, a KÍ elleni vereség után már szerda este lemond posztjáról vagy alszik rá egyet.

„Nagyon rossz meccset játszottunk. Ha egy ilyen teljesítményt nyújt egy csapat, akkor az nemcsak egyes játékosok felelőssége, hanem az edzőnek is el kell gondolkodnia a továbbiakon, de erre aludni kell...” – válaszolta Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző, aki az edzéseken nem látta előjeleit a KÍ elleni kudarcnak.

„Ha az ember nem százszázalékosan koncentrál, akkor előfordulhatnak ilyen mérkőzések. Az edzéseken mindenki jól teljesített, de ha a pályán nem tudnak koncentrálni a játékosok, akkor ilyen eredmény is születhet. Szörnyű este ez mindannyiunk számára, ki kell elemezni a történteket, és hideg fejjel kell dönteni annak érdekében, hogy ebből a helyzetből kilábaljon a csapat. Sajnos a Bajnokok Ligája-álmokról le kell mondanunk. Tavaly a Qarabag elleni vereség után is átéltünk hasonlót, de akkor sem adtam fel, és végül el tudtunk jutni a nyolcaddöntőig is” – folytatta Csercseszov.

„Mindenképpen nyerni akartunk, de ki kell elemeznem a történteket. Az én hozzáállásomban nincs változás, de át kell gondolnom, hogy ebből ki tudunk-e együtt lábalni vagy sem” – hangsúlyozta a tréner.

Kubatov Gábor nem sokkal később bejelentette, hogy nem dolgoznak tovább együtt. Részletek itt!

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ
1. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
FERENCVÁROS–KÍ (feröeri) 0–3 (0–3)
Budapest,
Groupama Aréna, 18 187 néző. Vezette: Smajc (szlovén)
FTC: Dibusz – Botka, S. Mmaee,Knoester, Civic (Marquinhos, 75.) – Baráth (Ben Romdan, a szünetben), Gojak (Makreckis, a szünetben) – Abu Fani, Zachariassen (Lisztes, 57.), A. Traoré (Owusu, 57.) – Varga B. Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov
KÍ: J. Johansson – B. Petersen, Faerö, Forren – R. Joensen (Patrick Da Silva, 75.), Andreasen, D. Pavlovics (Hansson, a szünetben),Danielsen – Frederiksberg (Mikkelsen, 56.), Kassi (Gussias, 73.), Kronberg (Latif, 90+4.). Vezetőedző: Magne Hoseth
Gólszerző: Frederiksberg (8., 32. – az elsőt 11-esből), Kassi (45+3.)
Továbbjutott: a , 3–0-s összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik