Dibusz: „Nagy pofont kaptunk...”; Hosszú Katinka Párizsig folytatja

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.08.10. 23:01
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Dibusz Dénes úgy érzi, nagy pofont kapott a Qarabagtól a Fradi. A BL-búcsúról a válogatott kapus úgy fogalmazott, hogy elkeserítő volt a meccs, és kijózanító a kiesés. De az ír Shamrock ellen rögtön lehet is javítani, hiszen az Európa-liga csoportköre még nyitva áll a magyar bajnok előtt. Visszapillantó, elemzés, sajtószemle és nyilatkozatok két oldalon.
Dibusz Dénes úgy érzi, nagy pofont kapott a Qarabagtól a Fradi.
A BL-búcsúról a válogatott kapus úgy fogalmazott, hogy elkeserítő volt a meccs, és kijózanító a kiesés. De az ír Shamrock ellen rögtön lehet is javítani, hiszen az Európa-liga csoportköre még nyitva áll a magyar bajnok előtt. Visszapillantó, elemzés, sajtószemle és nyilatkozatok két oldalon.

Rómában rajt a vizes Eb-n. Csurka Gergely helyszíni riportjában a medencébe csobbanó Sós Csaba kapitány, az éremhalmozásra készülő Milák Kristóf és a 2024-es párizsi olimpiáig szponzori szerződést kötő Hosszú Katinka is főszerepet kapott.

Csütörtökön kezdődik Münchenben a multisport Európa-bajnokság. A kilenc sportágban megrendezendő eseményen a magyarokra is érdemes figyelni – kétoldalas összeállításunk olvasóközelbe hozza a jövő hét végéig az 1972-es helyszíneken zajló küzdelmeket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik