BL: „Sosem tudhatod, mit hoz a jövő” – Erling Haaland az esetleges klubváltásról

CSELŐTEI MÁRKCSELŐTEI MÁRK
Vágólapra másolva!
2024.03.05. 17:17
Manchester City v Manchester United - Premier League
Erling Haaland nem a szokásos sablonokkal válaszolt a Manchester City szerdai Bajnokok Ligája-nyolcaddöntője előtt (Fotó: Getty Images)
A Manchester City hazai pályán, kétgólos előnyből fogadja szerdán az FC Köbenhavnt a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben. Erling Haaland a párharc visszavágója előtt nyilatkozott az újságíróknak, a témák pedig talán még a mérkőzésnél is izgalmasabbak voltak...

 

A manchesteriek norvég klasszisa az esetleges jövőbeni klubváltásáról, Lionel Messiről és a sikeréhségről is beszélt a City keddi sajtótájékoztatóján. 

„Én egyelőre csak arra koncentrálok, ami a pályán történik. Nagyon sok meccsünk van még hátra ebből az idényből. Két napja derbit vívtunk, holnap a Bajnokok Ligájában játszunk, hétvégén a Liverpool vár ránk – azt hiszem, van mire fókuszálni... Egyébként nagyon boldog vagyok a Citynél, elégedett vagyok a menedzserrel, a vezetőséggel, mindenkivel. Ettől függetlenül kimondom: sosem lehet tudni, mit hoz a jövő... Leírhatjátok ezt, de tegyétek mellé azt is, amit előtte mondtam!” – kezdte Haaland jó hangulatúan, majd rögtön kapott egy konkrét kérdés, amely arra vonatkozott, vajon vissza kell-e vonulnia ahhoz Lionel Messinek, hogy ő Aranylabdát kaphasson.

„Jó kérdés! Nem tudom. Az igazság az, hogy ő megnyerte a világbajnokságot a múlt évadban, én nem... Mindent összevetve csak annyit mondanék, szerintem Messi minden idők legjobbja, aki valaha játszotta ezt a játékot.”

Az aranycipős norvég klasszis arról is beszélt, mi motiválja a mindennapokban.

„Huszonhárom éves vagyok, és klubszinten megízleltem, milyen megnyerni minden egyes trófeát. Tudom, hogyan és mennyit kell ehhez dolgoznom, dolgoznunk. Szóval igen, szeretnék újra és újra mindent megnyerni!”

BAJNOKOK LIGÁJA 
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
21.00: Manchester City (angol)–FC Köbenhavn (dán) (Tv: Sport2) – élőben az NSO-n!
Az első meccsen: 3–1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik