Bajnokok Ligája: Ramires buktatása nyilvánvaló büntető volt - Ancelotti

Vágólapra másolva!
2011.04.07. 00:21
Carlo Ancelotti, a Chelsea menedzsere úgy véli, csapata jó teljesítményt nyújtott a Manchester United ellen 1–0-ra elveszített Bajnokok Ligája-meccsen, és a játékvezetőnek tizenegyest kellett volna ítélnie a londoniak javára.

„Egyet biztosan. A Ramires elleni szabálytalanság nyilvánvaló volt, tizenegyest kellett volna adni érte. Torres esetét nem láttam – válaszolta Ancelotti arra kérdésre, hány büntetőt kellett volna kapnia a Chelsea-nek. – A mutatott játékunk nem volt rossz. Voltak pillanatok, amikor nem voltunk urai a helyzetnek a labdabirtoklásban az első félidő közepén, de összességében nem játszottunk rosszul."

„Voltak lehetőségeink, de nem volt könnyű visszakapaszkodni egygólos hátrányból. Az ellenfél jól kontrázott, de volt néhány helyzetünk. Eltaláltuk a kapufát, kapnunk kellett volna egy tizenegyest, és Van der Sar nagyszerűen védett Torres lövésénél. Csalódottak vagyunk, de szerencsére van még kilencven percünk a párharc megfordítására az old Traffordon. Nem lesz könnyű, de egy évvel ezelőtt is ott kellett nyernünk, és sikerült. Hiszek benne, hogy összejöhet" – mondta az olasz menedzser.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik