Csupasport: vizezett kóla és főtt sós krumpli is kellett a győzelemhez

N. ZS.N. ZS.
Vágólapra másolva!
2022.11.25. 20:35
Veres Andrea 10:24:35-ös idővel nyerte meg a Piros 85 ultrafutóversenyt a nők között, s összetettben a kilencedik helyen végzett.

– Győzelmi céllal vágott neki a Piros 85-nek?
– Abszolút nem – nyilatkozta a Csupasportnak Veres Andrea. – Ez volt az első hosszabb versenyem, a célom a teljesítés volt. Korábban maximum ötvenöt kilométeres versenyeken és edzéseken vettem részt, így kíváncsi voltam, milyen érzés nyolcvanöt kilométert lefutni, s érdekelt, miképp reagál a testem. Meglepett a győzelem. Amikor lehagytam az első helyen futó lányt, akkor tudatosult bennem, hogy ebből még bármi kisülhet.– Győzelmi céllal vágott neki a Piros 85-nek?
– Abszolút nem – nyilatkozta a Csupasportnak Veres Andrea. – Ez volt az első hosszabb versenyem, a célom a teljesítés volt. Korábban maximum ötvenöt kilométeres versenyeken és edzéseken vettem részt, így kíváncsi voltam, milyen érzés nyolcvanöt kilométert lefutni, s érdekelt, miképp reagál a testem. Meglepett a győzelem. Amikor lehagytam az első helyen futó lányt, akkor tudatosult bennem, hogy ebből még bármi kisülhet.

A női versenyt megnyerő futóval készült interjú folytatása a csupasport.hu oldalán olvasható, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik