L. M.
2022.06.06 10:17 Frissítve: 2022.06.06 10:47

PL: három első osztályú klub is érdeklődik Callum Styles iránt

Korábban beszámoltunk róla, hogy a háromszoros magyar válogatott játékos, Callum Styles elismerte, hogy az NB I bajnoka, a Ferencváros felvette vele a kapcsolatot. A védőként és középpályásként is bevethető labdarúgó neve azonban felvetődött három, angol első osztályú (Premier League-) csapatnál is – írja a Dail Mail a Mirror cikkére hivatkozva.

Callum Styles harmadik meccsén lépett pályára a válogatottban Anglia ellen (Fotó: Szabó Miklós)

A Premier League-be frissen feljutó Fulham, Bournemouth és Notthingham Forest szemet vetett Callum Stylesra. A 22 éves játékos egy korábbi interjújában elismerte, vannak érdeklődői Angliából, a hírek szerint a másodosztályból (Championship) feljutó csapatok mindegyike szeretné a soraiban tudni a 2022–2023-as idényre.

Styles a 82. percben, csereként lépett pályára a magyar válogatottban az Anglia elleni, 1–0-ra megnyert Nemzetek Ligája találkozón, így részese volt a szülőhazája elleni győzelemnek.

„Nagyon örülök, hogy a csapat tagja lehetek, és az angolok elleni győzelem hatalmas eredmény, sosem gondoltam volna, hogy ez meg fog történni, egyszerűen elképesztő” – mondta Styles.

„Az ilyen tapasztalatok csak segítenek, ilyeneket klubszinten nem kaphatsz, az ellenfelek itt a világ elitjéhez tartoznak. A csapatunknak nagyon-nagyon jó játékosai vannak és a színvonal is magas, ez természetesen segíteni fog abban, hogy elérjem az álmomat és Premier League-játékos legyek.”

2022.12.01 00:00:28

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Boston Red Sox baseballcsapatát is tulajdonló cég alvó óriásként viselkedő, az anyagi csőd szélén táncoló klubot vett meg 300 millió fontért 12 esztendővel ezelőtt, most simán ennek a tízszereséért értékesítheti, igaz, tett is bele rendesen pénzt és munkát. Az utóbbira jellemző, hogy az FSG egy évtized alatt megháromszorozta a Liverpool kereskedelmi bevételeit.

2022.11.16 16:22:08

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A sportolók kivétel nélkül arról beszéltek, az elszántság, a gyakorlás és a szenvedély közvetlen hatással van arra, hogy ki vagy, illetve ki lehetsz. Ha pedig a célszemély nem csupán az eredményei miatt csodálja a főszereplőt, de a mondanivalójával is képes azonosulni, sokkal könnyebben csörög a kassza.

2022.11.14 23:01:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A változást érezhetően nem tudja hova tenni.

2022.11.09 17:35:54

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Szeptemberben még csak a drukkerek fél (!) százaléka hitt a Newcastle Bajnokok Ligája-kvalifikációjában, illetve nagyjából harmaduk az európai porondra való visszatérésében, azóta mindkét szám jelentősen megnőtt.

2022.11.06 10:41:53

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Kloppék először nyertek idegenben a jelenlegi bajnokságban.