PL: Haaland szóban már megegyezett a Manchester Cityvel – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.04.19. 08:52
null
Úgy tűnik, Haaland búcsúzhat a dortmundi közönségtől (Fotó: Getty Images)
Brit sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund 21 éves támadóklasszisa, Erling Haaland szóban már megegyezett a Manchester Cityvel, amely a németek által kijelölt határidő előtt kifizeti érte a 75 milliós kivásárlási záradékot.


Hónapok óta megy a találgatás, hogy hol folytatja a nyártól pályafutását napjaink egyik legnagyobb fiatal tehetsége, a Borussia Dortmund sztárja, Erling Haaland. Összeboronálták már kis túlzással mindegyik angol topklubbal, valamint a Bayern Münchennel, a Real Madriddal és az FC Barcelonával is – most pont kerül az ügy végére?

A legfrissebb, brit sajtóinformációk – BBC Sport, Sky Sports, Daily Mail – szerint már csak a Real Madrid és a Manchester City van versenyben, de utóbbival már szóbeli megállapodást is kötött a norvég támadó. Előbbi két lap óvatosabban fogalmaz, de a Daily Mail szerint már jövő héten hivatalossá válhat a transzfer, s a 75 millió eurós kivásárlási ár korántsem jelent gondot a Citynek.

Haaland 2020 januárjában igazolt Dortmundba a Salzburgtól, s 85 tétmeccsen 82 gólt szerzett idáig, ami jól mutatja, mekkora tehetségről is van szó. A Transfermarkt szerint 150 millió euró a norvég csatár piaci értéke, a dortmundi vezetőség pedig minden bizonnyal már bánja, hogy nem szabott ki magasabb kivásárlási összeget…


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik