nemzetisport.hu 2017.08.24 18:11 Frissítve: 2017.08.30 01:01

MU: Ibra szokásos „szerénységével” ecsetelte a döntését

Zlatan Ibrahimovic, a Manchester United labdarúgócsapatának régi-új játékosa elmondta, miért döntött a „vörös ördögök” mellett.

 

Mint arról beszámoltunk, pont került Zlatan Ibrahimovic ügyének végére, miután a Manchester United a hivatalos honlapján adta hírül, hogy egy évre újra aláírt az együtteshez a svéd csatár.

A 35 éves, súlyos térdsérülésből lábadozó sztár az ESPN-nek adott interjújában elmondta, miért döntött a „vörös ördögök” mellett – a válaszba természetesen sikerült némi, Ibránál már-már általános „szerénységet” is belecsempészni.

„Volt pár csapat, amely a soraiban szerette volna látni »Ibracadabrát«, de én kiváló szezont zártam a Manchesterrel – ecsetelte a svéd fenegyerek az elhatározását. – Nagyszerű idény volt. Nyertünk több trófeát, a társaim fantasztikusak, mint ahogy a menedzserem is, akit már ismertem korábbról. A családom boldog. Nem mindig minden a sportról szól, én most egy olyan helyzetbe kerültem, ahol az összes körülöttem lévőre is gondolnom kellett, a boldogság pedig megfizethetetlen.”

„Az MU erősödött a nyáron. Távozott Wayne Rooney, aki egy legenda, viszont jött Romelu Lukaku, aki más stílusú játékos, mint én vagy Marcus Rashford. A három új szerzemény egyértelműen lendít a csapaton.”  

Ibrahimovic a sérüléséről is beszélt.

„Jól vagyok. Sokan, akik nincsenek tisztában a sérülésemmel, egyéves vagy kilenc hónapos felépülési időről beszélnek. Készen állok, amikor készen állok. Amikor eljön a nap, még erősebb is leszek. Ez nem arról szól, hogy ötven- vagy nyolcvanszázalékos állapotban játsszak ismét. Nem keresem a kifogásokat – amikor majd készen állok, visszatérek. Az elvárások akkor is pontosan ugyanazok lesznek, mint korábban voltak.”

2021.05.12 21:03:11

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Nagyon nem ment a Chelsea-nek, előbb valósággal gólt rúgatott az Arsenallal, majd elpazarolta a ziccereit.

2021.05.11 18:34:23

Angol labdarúgás B. Á.

A tartalékos Manchester United az első félidőben még tudott egyenlíteni, a másodikban már nem.

2021.05.08 16:11:16

Angol labdarúgás D. Á.

Marcos Alonso az utolsó percben szerezte a győztes gólt, a City a BL-döntőben vághat vissza.

2021.05.03 23:37:43

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. Az üzleti felvirágzás majd' minden ellenérvet felülírt.

2021.04.29 13:41:02

Angol labdarúgás TÓTH ÁDÁM

„Ha Rashford azt venné a fejébe, hogy ő lesz az első labdarúgó a Holdon, akkor megvalósítaná.”