MU: CR távozhat, ha a klub nem jut be a Bajnokok Ligájába – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.11.09. 16:43
null
Nem biztos, hogy sokáig láthatjuk CR-t az MU-ban...(Fotó: AFP)
A Marca szerint Cristiano Ronaldo távozhat a Manchester United labdarúgócsapatától, amennyiben a klub nem jut be jövőre a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

 

Cristiano Ronaldo mesebeli módon tért vissza a nyáron a Manchester Unitedbe. A portugál klasszis rögtön az első mérkőzésén kétszer is eredményes volt a Newcastle United ellen, és azóta is többször megmentette a „vörös ördögöket” – főleg a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Az Ole Gunnar Solskjaer vezette gárda azonban komoly hullámvölgybe került, a Liverpool elleni történelmi ötgólos zakó után a városi rivális Manchester City is lefocizta az MU-t az Old Traffordon.

A Marca arról számolt be, hogy Cristiano Ronaldo elbizonytalanodott a jövőjével kapcsolatban, hiszen a klub már most, tizenegy forduló után kilenc pontra van a listavezető Chelsea-től – a spanyol lap hozzáteszi, amennyiben a Manchester United nem jut be a Bajnokok Ligájába, Ronaldo minden bizonnyal távozik a gárdától.

A 36 esztendős csatár mindig is a sikerre törekedett – egyéni és csapatszinten is –, így semmiképpen sem szeretne egy olyan csapatban futballozni, amely nincs ott az európai elitben. Egy korábbi interjúban is elmondta, azért érkezett Manchesterbe, hogy trófeákat nyerjen az együttessel.

„Azért vagyok itt, hogy sikereket érjek el. A Manchester United a győzelmet jelképezi, nem nyaralni jöttem. Nagy potenciált látok ebben a csapatban. Sok fiatal játékosunk van, s én azért vagyok itt, hogy segítsek győzni” – mondta Cristiano Ronaldo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik