Nemzetisport.hu 2013.01.03 14:36 Frissítve: 2015.01.15 02:32

Man. City: Balotelli és Mancini az edzőpályán ugrott egymásnak

Új év, régi Mario Balotelli: a Manchester City labdarúgócsapatának csütörtök délelőtti edzésén egymásnak ugrott az olasz válogatott csatár és a menedzser Roberto Mancini.

Indulatos jelenetek: Balotelli és Mancini csúnyán összekapott (Fotó: Eamon & James Clarke, Daily Mail)

Az angol lapok beszámolói szerint a carringtoni edzőközpontban megtartott edzésen Balotelli az egymás közötti játék során csúnyán beleszállt egyik játékostársába – a beszámolók eltérnek, a Daily Mail úgy tudja, Gaël Clichy, a Telegraph szerint pedig Scott Sinclair volt az „áldozat”.

Mancini – akinek már korábban is voltak összetűzései a megnevelhetetlennek tűnő csatárral – ingerülten felelősségre vonta Balotellit, amikor közbelépett. A szócsata mellé némi lökdösődés is társult, majd Balotellit „leszedték” Manciniről. Balotellinek korábban a Citynél már volt összetűzése edzésen Yaya Touréval és Micah Richardsszal is.

A Manchester City hivatalosan egyelőre nem kommentálja a történteket – írta a BBC. Mancini péntek délelőtti sajtótájékoztatóján alighanem kap kérdéseket az incidenssel kapcsolatban.

A Manchester Evening News az incidens egyik – névtelenül nyilatkozó – szemtanúját idézi.

„Mancini odarohant Balotellihez, szétvetette a düh. Megragadta, és úgy tűnt, megpróbálja a földre lökni, csak Mario túl erősnek bizonyult. A segédedzők jöttek, hogy szétválasszák őket, de Mancini nem csillapodott ezt követően sem. Balotelli bement az öltözőbe és elhajtott."

„Mi is úgy tudjuk, hogy Mancini Balotelli egy becsúszása után szabadultak el az indulatok. Az egyik fotón Mancini Balotelli edzőmellényét rángatja, egy másikon lefogják a csatárt. Úgy vélem, az incidens nagyon gyorsan véget érhetett,  a nagyon gyorsan elkattintott fotók nem feltétlenül adják vissza a történteket. Mindenesetre nem vet jó fényt ez az eset a címvédőre. Balotelli megint a címlapokra kerül, Mancininek meg minden bizonnyal  sok kérdésre kell felelnie holnapi sajtótájékoztatóján” – vélekedett a BBC Radio 5 vezető futballszakírója, Ian Dennis.

AZ INCIDENSRŐL TOVÁBBI KÉPEK A DAILY MAIL FOTÓSOROZATÁN!

2022.08.15 23:49:51

Angol labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Az egyik piros, ágyús dresszben alszik, a másik piros, ágyús sportszár nélkül nem hajlandó oviba menni…

2022.08.14 17:10:01

Angol labdarúgás D. Á.

Igazi derbit láthattunk, Antonio Conte és Thomas Tuchel majdnem összeverekedett a meccs alatt és után.

2022.08.13 12:42:44

Angol labdarúgás CSELŐTEI MÁRK

Kifejezetten erős, robusztus testalkatú, ehhez mérve érthetetlen, mennyire dinamikus és gyors.

2022.08.10 17:30:44

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Sikerre sarkantyúzva: százmilliós kiadás után a százmilliós csalódások árából jöhet még Zaniolo, Maddison és egy bekk.

2022.08.08 22:19:23

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Fordulóról fordulóra az angol bajnokság teljes programja, eredmények, állás.