Chelsea: az orvosin gondolta meg magát, mégsem jön!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.01. 10:04
Egy egészen bizarr átigazolási történet várt a Chelsea labdarúgócsapatára a transzferablak zárása előtti utolsó órákban. A londoniak által régóta figyelt középpályás már épp az orvosi vizsgálatokon esett át a „kékeknél”, mikor közölte, inkább mégsem akar átigazolni.

Egészen az utolsó pillanatig úgy tűnt, az Everton angol válogatott játékosa, Ross Barkley a Chelsea játékosa lesz.Egészen az utolsó pillanatig úgy tűnt, az Everton angol válogatott játékosa, Ross Barkley a Chelsea játékosa lesz.

Nem volt ebben semmi meglepetés, hónapok óta tudni, hogy a londoniak szeretnék megszerezni a középpályást, és megy az alkudozás.

A klubok sikeresen meg is egyeztek az átigazolási időszak utolsó óráiban, és a játékos is bólintott. Meg is érkezett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatra. És itt kezdődött a baj.

Barkley az utolsó utáni pillanatban gondolta meg magát (Fotó: AFP)
Barkley az utolsó utáni pillanatban gondolta meg magát (Fotó: AFP)

Az angol átigazolási ügyekben megbízható Sky Sports beszámolója szerint ugyanis Barkley a vizsgálat közepén jelezte, neki ez mégsem fog menni, kiviharzott, beült gyorsan az autójába, és visszaszáguldott Liverpoolba.

Mindezt úgy, hogy alig néhány hónapja jelezte a vezetőség felé, felesleges új szerződést elé tolni, mert úgysem marad, új kihívásra vágyik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik