Anglia: „Mindegy, melyik országból hívnak” – magyar válogatott is lenne a középpályás

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.04.24. 10:08
null
Callum Styles (jobbra) 2020 szeptemberében, a Ligakupában a Chelsea ellen is játszott (Fotó: AFP)
A nagyszülei révén magyar származású , 21 éves Callum Stylesnak valóra vált álom lenne, ha magára ölthetné egy válogatott mezét – nyilatkozta a másodosztályú Barnsley FC-ben szereplő labdarúgó a Barnsley Chronicle-nak  

 

Az Angliában született 21 éves középpályás, Callum Styles elmondta, a nagyszülei révén az ukrán és a magyar nemzeti csapatban is pályára léphetne, ám egyelőre egyik ország szövetségétől sem kapott meghívót. Ugyanakkor Premier League-klubok figyelmét már felkeltette, a Barnsley Chronicle szerint a Leeds, a Brighton és a Burnley is érdeklődik iránta.

A balszélsőként és középső középpályásként is bevethető Styles 45 tétmeccsen öt gólt szerzett és három gólpasszt adott az angol másodosztályú Barnsleyban, így ő is nagyban hozzájárult a csapat eddigi jó szerepléséhez, hiszen a Barnsley 43 forduló után a 6. helyen áll a 24 csapatos Championshipben, így jelen állás szerint szerepelhet majd a rájátszásban a feljutásért.

„Szerénynek kell maradnom, és mindig a következő mérkőzésekre koncentrálok. Nagyon boldog vagyok a Barnsleyban, nem szeretnék máshová menni – nyilatkozta a Barnsley Chronicle-nak Callum Styles, aki a válogatottságról is beszélt. Az álmom, hogy nemzeti válogatottban is szerepeljek, és ennek elérése érdekében keményen kell dolgoznom. Mindegy, melyik országból hívnak, a lényeg, hogy elérjem a nemzetközi szintet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik