Anglia: David Beckham és Cristiano Ronaldo is gyászolja a királynőt

Vágólapra másolva!
2022.09.09. 15:51
II. Erzsébet brit királynő emléke előtt tiszteleg az egykori kiváló angol labdarúgó, David Beckham, valamint az Angliában futballozó ikon, Cristiano Ronaldo. Mindketten a közösségi oldalaikon emlékeztek meg.

„Hét évet a karrieremből a Premier League-ben töltöttem, a mostani lesz a nyolcadik Angliában – kezdte a Manchester United futballistája, Cristiano Ronaldo.Az évek alatt megtapasztaltam, hogy az Egyesült Királyságban élő emberek mennyire szeretik a királynőjüket, és hogy őfelsége milyen fontos volt és lesz mindig is a britek számára. Tisztelettel adózom az emléke előtt, és kifejezem a gyászomat az országnak – melyet otthonomnak hívhatok – a pótolhatatlan veszteség miatt, ami érte. A gondolataim és az imáim a királyi családdal vannak.” „Hét évet a karrieremből a Premier League-ben töltöttem, a mostani lesz a nyolcadik Angliában – kezdte a Manchester United futballistája, Cristiano Ronaldo.Az évek alatt megtapasztaltam, hogy az Egyesült Királyságban élő emberek mennyire szeretik a királynőjüket, és hogy őfelsége milyen fontos volt és lesz mindig is a britek számára. Tisztelettel adózom az emléke előtt, és kifejezem a gyászomat az országnak – melyet otthonomnak hívhatok – a pótolhatatlan veszteség miatt, ami érte. A gondolataim és az imáim a királyi családdal vannak.”


„Nagyon szomorú vagyok őfelsége, a királynő halála miatt – írta a 115-szörös angol válogatott futballista, David Beckham, aki ezt követően megemlítette, hogy nyáron milyen nagy szeretet és tisztelet övezte II. Erzsébet királynőt a platina jubileumán az életen át tartó szolgálataiért. – Az, hogy mennyire le vagyunk sújtva, jól mutatja, mit jelentett ő az embereknek ebben az országban és a világ többi részének, valamint hogy vezetőként mennyire inspirált minket, és hogyan törődött velünk, amikor nehéz idők jártak. Utolsó napjaiban is méltósággal szolgálta hazáját. Ebben az évben megtapasztalhatta volna, hogy mennyire szeretik őt. A gondolataim és az imáim a királyi családunkkal vannak...”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik