PL: 281 nap után visszatért, majd öt perc alatt kidőlt a Liverpool klasszisa

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.02.09. 11:58
Thiago Alcantara lehet, hogy az Arsenal ellen játszott utoljára a Liverpoolban (Fotó: Getty Images)
Közel kilenc hónapnyi kihagyás, egészen pontosan 281 nap után térhetett vissza makacs csípőproblémája után az angol élvonalbeli Liverpool keretébe Thiago Alcantara, aki csereként néhány percet kapott Jürgen Klopptól az Arsenal elleni, 3–1-re elveszített idegenbeli bajnokin, de a spanyol középpályás az idő rövidsége ellenére is újabb sérülést szenvedett.

A The Times Liverpoollal foglalkozó szakírója, Neil Jones számolt be róla, hogy a vörösök meccskeretébe 281 nap és 41 mérkőzés kihagyása után visszatérő Thiago Alcantara súlyos sérülést szenvedett az Arsenal elleni idegenbeli rangadón, melyen a 85. percben lépett pályára csereként.

A 32 éves karmesternek a hírek szerint a combizma sérült meg olyan súlyosan, hogy az is elképzelhető, ez volt az utolsó találkozója a Liverpool színeiben, hiszen nyárig érvényes a szerződése a Mersey-partiaknál. Neil Jones szerint ha a spanyol futballista még az idény vége előtt felépül, akkor sem valószínű, hogy a vörösök szerződést hosszabbítanak vele, hiszen az FC Barcelona és a Bayern München korábbi játékosa a 2020-as érkezése óta mindössze 98 mérkőzésen lépett pályára.

Neil Jones Szoboszlai Dominik sérülése kapcsán annyit írt, várhatóan pár hetet kell kihagynia combizomproblémája miatt. A magyar középpályásról a napokban megírtuk, hogy egy osztrák specialista Telkiben próbálta megállapítani a diagnózist, azonban a fájdalom okát ő sem találta meg, így egyelőre nem tudni, Szoboszlainak pontosan mennyit kell kihagynia, de már visszautazott Liverpoolba.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik