Liverpool: Szoboszlai Dominik a hétvégén térhet vissza – hivatalos

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.23. 13:37
Szoboszlai Dominik a Norwich elleni kupameccsen térhet vissza (Fotó: Getty Images)
Sérült játékosai, így Szoboszlai Dominik helyzetéről is beszélt Pepijn Lijnders, az angol élvonalbeli (Premier League) Liverpool másodedzője a Fulham elleni szerdai Ligakupa-mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

„Dom a tegnapi nap folyamán együtt edzett velünk, egy kispályás, egyérintéses meccset csinált végig a csapattal. Ezzel együtt jól játszott és remekül érezte magát, majd extra munkát is végzett a sporttudományi stábunkkal. Már készen áll a visszatérésre, de holnap még túl korai lenne, szóval ha minden jól megy, akkor a hétvégén már pályára léphet a csapatban”fogalmazott Pepijn Lijnders.


A magyar válogatott középpályás így várhatóan a másodosztályú Norwich City ellen térhet vissza az FA-kupa 4. fordulójában, ahol a Liverpool a legjobb 16 közé jutásért csatázik a „kanárikkal”.

A holland szakember elmondta, hogy balhátvéd poszton játszó Andy Robertson már a londoni összecsapáson bevethető lesz, míg Trent Alexander-Arnold – hasonlóan Szoboszlaihoz – a hétvégi kupameccsen térhet vissza a leghamarabb. 

Végül, de nem utolsósorban Curtis Jones a korábbi aggodalmakkal ellentétben nem szenvedett komoly sérülést az AFC Bournemouth elleni bajnokin, így ő is játszhat a Fulham ellen, ellenben Kosztasz Cimikasz két hét múlva térhet vissza a Liverpool edzéseire.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik