Videó: helyi iskolásoknak tartott edzést Szoboszlai Dominik Liverpoolban

K. R. ZS.K. R. ZS.
Vágólapra másolva!
2023.11.23. 10:58
null
Szoboszlai Dominik iskolásoknak tartott edzést (Fotó: Getty Images)
Szoboszlai Dominik edzőnek állt és a Liverpool korábbi játékosával, Sami Hyypiävel tartott közös edzést két liverpooli iskola tanulóinak a „vörösök” alapítványának, az LFC Foundationnek és a klub sportszergyártójának, a Nikenak a közös programja, a Game On keretein belül.

Az iskolások csodálkozva figyelték, ahogy Jürgen Klopp és együttese besétál az AXA Edzőközpontba, majd a gyermekek autogramokat kérhettek és közös fotókat készíthettek a labdarúgókkal, akik így életre szóló emlékeket szereztek nekik.

Miután körbevezették őket a létesítményben, a gyerekek csatlakoztak Szoboszlai Dominikhoz, aki a finn óriás, Sami Hyypiä segítségével rövid edzés keretében fejlesztette a fiatalok ügyességét.

A Game On program célja, hogy a Merseyside megyei gyermekek könnyebben elérjék a különböző sportágak széles skáláját és kihasználják azok előnyeit.

A program többek között hátrányos helyzetű közösségekből származó, 7–12 év közötti fiatalokat támogat azáltal, hogy lehetőséget biztosít számukra, hogy helyi sportklubok tagjaivá váljanak.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik