Arsenal: Gabriel nem úszta meg eltiltás nélkül a Costa-affért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.25. 18:33
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal védőjét, Gabriel Paulistát egy mérkőzésre eltiltotta az Angol Labdarúgó-szövetség (FA), miután a Chelsea elleni találkozón sportemberhez méltatlanul viselkedett a pályán.

Mint ismert, a kékek elleni bajnoki mérkőzésen Gabriel összetűzésbe keveredett Diego Costával, tette következtében Mike Dean játékvezető kiállította. A brazil védő piros lapját a napokban eltörölte a szövetség – mely ugyanakkor egy másik incidensért eltiltotta Diego Costát –, azonban Gabriel ellen nem megfelelő, sportemberhez méltatlan magatartás miatt új vizsgálat indult. A védő kiállítását követően sportszerűtlenül viselkedett, és nem akarta elhagyni a pályát.Gabriel összetűzésbe keveredett Diego Costával, tette következtében Mike Dean játékvezető kiállította. A brazil védő piros lapját a napokban eltörölte a szövetség – mely ugyanakkor egy másik incidensért eltiltotta Diego Costát –, azonban Gabriel ellen nem megfelelő, sportemberhez méltatlan magatartás miatt új vizsgálat indult. A védő kiállítását követően sportszerűtlenül viselkedett, és nem akarta elhagyni a pályát.

A játékos személyes meghallgatása után a fegyelmi bizottság egy mérkőzésre szóló eltiltást, továbbá tízezer font pénzbírságot szabott ki a brazil védőre, aki így kihagyni kényszerül a Leicester City elleni összecsapást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik