Chelsea: Hazard-t és Oscart a PSG, Torrest az Inter vinné

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.28. 08:13
null
Oscar jól érzi magát a Chelsea-ben, jól megy neki a játék, amire a PSG-nél is felfigyeltek (Fotó: Action Images – archív)
Angol lapértesülések szerint a Chelsea több támadójáért is érkezhet a nyáron konkrét vételi ajánlat. Fernando Torres iránt például a hírek szerint az Inter érdeklődik, de a milánóiaknak a Manchester Cityből is van kiszemeltjük.

 

A Telegraph Sport értesülései szerint a francia PSG kész 41.5 millió fontot fizetni a Chelsea 22 éves brazil válogatott támadó középpályásáért, Oscarért. A lap szerint a párizsiak ajánlata még a nyári világbajnokság előtt befuthat.

Az angol lap szerint a PSG egy másik Chelsea-játékosért is tehet ajánlatot, méghozzá a belga válogatott szélsőért, a 23 esztendős Eden Hazard-ért. Azt nem lehet tudni, érte mekkora pénzt lenne hajlandó áldozni a párizsiak katari tulajdonosa, de várhatóan érte még nagyobb összeget kellene fizetni, mint Oscarért, ha a Chelsea egyáltalán hajlandó bármelyiküket elengedni. A brazil ebben a szezonban sérült is volt, de 29 bajnokin így is nyolc gólt szerzett, Hazard pedig 31 bajnoki meccsen 14-szer volt eredményes.


A 30 éves spanyol csatár, Fernando Torres mérlege a bajnokságban közel sem ennyire kiemelkedő (22 bajnokin négy gól), igaz, a BL-ben öt meccsen háromszor is eredményes volt. Őt az olasz Inter szemelte ki az Express híre szerint.

A lap idézi az Inter igazgatóját, Piero Ausiliót, aki elismeri, hogy Torres a kiszemeltjeik között van. Ha a világbajnok csatárt nem sikerült megszerezni, akkor a Manchester City bosnyák támadója, Edin Dzeko kerülhet képbe. Megszerzésük legnagyobb gátja magas fizetésük lehet az angol lap szerint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik