Őrizetbe vették a Liverpool csapatkapitányát, Steven Gerrardot

Vágólapra másolva!
2008.12.29. 12:52
Egy bárban kitört tömegverekedés után őrizetbe vették a Liverpool csapatkapitányát, Steven Gerrardot. A vasárnap a Newcastle United ellen két gólt is szerző középpályást egy southporti szórakozóhelyről vitték be a rendőrségre. A liverpooli klub egyelőre nem kommentálta a történteket.
Gerrard csapata vezére volt a Newcastle ellen
Fotó: Reuters
Gerrard csapata vezére volt a Newcastle ellen
Gerrard csapata vezére volt a Newcastle ellen
Fotó: Reuters
Gerrard csapata vezére volt a Newcastle ellen

A skysport.com beszámolója szerint a szórakozóhelyen kitört verekedés után hat embert vett őrizetbe a Mersey-parti rendőrség. A hivatalos szerv megerősítette, hogy egyikőjük Steven Gerrard, akit öt társához hasonlóan a tömegverekedés gyanúsítottjaként vittek be a rendőrségre.

A hatóság szóvivője a következőket mondta: „A Mersey-parti rendőrség tettleges bántalmazás ügyében nyomoz, azok után, ami Southportban, a Bold utcában történt december 29-én, hétfőn hajnalban.”

A szóvivő beszámolt róla, hogy a rendőröket hajnali fél négy körül hívták egy rendzavarás miatt, és nem sokkal később mintegy húsz verekedő emberből hatot őrizetbe is vettek. Egyikőjük 28 éves, Liverpool Formby kerületéből való, és ez a leírás egyezik Gerrard adataival.

Egy 34 éves férfit kórházba szállítottak az eset következtében, ám a rendőrség információi szerint arcsérülése nem életveszélyes.

A Liverpool szóvivője egyelőre nem kívánta kommentálni a híreket.

Gerrard két gólt szerzett a Liverpool vasárnap délutáni, a Newcastle ellen 5–1-re megnyert találkozóján, és csapata egyik legjobbja volt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik