Hivatalos: Steven Gerrard 2013-ig hosszabbított a Liverpoolnál

Vágólapra másolva!
2009.07.10. 08:32
Steven Gerrard aláírta az új szerződését a Liverpoolnál. Az angol válogatott játékos 2013-ig kötelezte el magát a „vörösökhöz”. A középpályás áprilisban jelentette be, hogy hosszabbít az együttesnél, hivatalosan azonban csak most szignózta az új megállapodást.
Gerrard és a Pool egy családot alkot
Fotó: Action Images (archív)
Gerrard és a Pool egy családot alkot
Gerrard és a Pool egy családot alkot
Fotó: Action Images (archív)
Gerrard és a Pool egy családot alkot

Steven Gerrard még 17 évesen kötötte az első profi szerződését a Liverpoolnál. Azóta a középpályás csakis a „vörösöket” erősítette, s pályafutása során ritkán foglalkozott a távozás gondolatával.

A „vörösök” csapatkapitánya a nyári szabadsága után most aláírta az új megállapodását, amely alapján 2013-ig kötelezte el magát szeretett klubjához. A bejelentés nem lepett meg senkit, Gerrard ugyanis már áprilisban jelezte, hogy hosszabbítani fog. Szavatartó ember...

„Az egész nyarat azzal töltöttük, hogy megpróbáljuk megtartani azokat a játékosokat, akikre szükségünk van. Igazán jó érzés, hogy Kuyt, Torres, Agger, Benajun és Steven is a klubnál maradt” – mondta Benítez Gerrard szerződéshosszabbítása után.

A spanyol mester hozzátette: ebben az évben is harcolni szeretnének a Premier League-elsőségért. A klub 1990 óta nem nyert bajnokságot.

Gerrard 1998 óta 333-szor szerepelt a Liverpoolban, s ezen találkozókon 71-szer volt eredményes. Az angol válogatott szerelését 74-szer ölthette magára, s 14 gólt szerzett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik