A Sevilla elutasította a Chelsea Daniel Alvesért tett ajánlatát

Vágólapra másolva!
2007.08.16. 16:54
A jelek szerint Daniel Alves nem lesz a Chelsea játékosa. A Sevilla ugyanis elutasította a londoniak ajánlatát, mivel a felkínált összeg véleményük szerint jóval az elvárható alatt maradt.

Bár a brazil futballista ügynöke szerint a Chelsea és a Sevilla már nagyon közel volt a megegyezéshez, a spanyol klub közleményben tudatta, hogy nem engedik el a 24 éves játékost.

„A Chelsea által tett ajánlat jóval az elfogadható alatt volt. Ez azt jelenti, hogy Daniel Alves a Sevilla játékosa marad” – olvasható a klub közleményében.

A brazil válogatott játékosra egyébként nagy szüksége lett volna José Mourinhónak. A portugál szakvezető korábban úgy nyilatkozott, hogy jó lenne megszerezni Daniel Alvest, de nem mindenáron, vagyis nem akarnak irreális összeget kifizetni érte.

Alvest egyébként kihagyta Juande Ramos az AEK Athén ellen pályára lépő együttesből, amit sokan úgy véltek, hogy tényleg közel jár a megegyezéshez a két klub. Ugyanis ha a dél-amerikai védő pályára lépett volna a Sevilla színeiben, más klub mezét már nem viselhette volna a nemzetközi kupában.

Geronimo Suarez, a játékos ügynöke azonban még nem adja fel a klubcserével kapcsolatos reményét, reméli, hogy létrejön az üzlet.
„Most már a Chelsea és a Sevilla vezetőinek kezében van a döntés, viszont mindkét klubnak idő kell.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik