Cursbishley folyamatosan mellőzi, mégsem engedi el Sheringhamet

Vágólapra másolva!
2007.04.05. 19:13
Teddy Sherighamet frusztrálja a West ham United trénerének döntése, Alan Curbishley ugyanis folyamatosan mellőzi a veterán támadót, arról pedig hallani sem akart, hogy más csapathoz igazoljon. A Charlton Athletic pedig szerződtette volna a 41 esztendős csatárt.
Teddy Sheringham: Ausztrália?
Teddy Sheringham: Ausztrália?
Teddy Sheringham: Ausztrália?
Teddy Sheringham: Ausztrália?
Sheringham többször is megkérte a szakembert, hogy ne álljon a megállapodás útjába és ne akadályozza meg a klubváltást, Curbishley azonban tovább tiltakozott, miszerint a gólvágó ne segítse a rivális csapatot.

”A januári átigazolási időszakban többen is érdeklődtek utánam, így a Charlton is. Kérleltem az edzőt, hogy engedjen el, főleg azért, mivel csak a hatodik számú csatárként tartanak számon: Megmondtam neki, hogy távozni akarok, de ő hallani sem akart erről.” – árulta el a támadó.

”A legfőbb érve az volt, nem akarja, hogy az ellenlábasok valamelyikének sikeréért küzdjek. Meg is érteném, ha legalább a kalapácsosoknál szóhoz jutnék” – tette hozzá Sheringham.

A veterán gólvágó egy szót sem ejtett arról, hogy az idény végén visszavonulna, sőt már a nyári klubváltáson töri a fejét. Ausztráliából is érdeklődnek utána.

”Kivárásra játszom. A szezon végén eldől mi lesz velem. Felesleges lenne előre bejelentenem, hogy ide, vagy oda szeretnék menni, hiszen ahová nem hívnak, oda nem mehetek” – árulta el Sheringham.

A Highams Park-i születésű játékos 1983-tól kilenc évadon át a Millwallt erősítette, majd 1991 nyarán két szezon erejéig Nottingham-dresszbe bújt. Legnagyobb sikereit a Manchester Uniteddel érte el, Bajnokok Ligáját, Világkupát és három angol bajnoki címet nyert.

A Tottenham és a Portsmouth csapatánál is megfordult, 2004 nyarán igazolt a jelenleg kiesés ellen küzdő West Ham Unitedhez.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik