Anglia: Pascal Zuberbühler Gera klubjával tárgyal

Vágólapra másolva!
2006.07.12. 16:08
Gera Zoltán csapata, az angol West Bromwich Albion kivetette a hálóját a svájci válogatott kapusára, Pascal Zuberbühlerre (képünkön jobbra) – értesült a SkySports.com című internetes újság.

A birminghami együttes azért mozgolódik az átigazolási piacon, mert úgy tűnik, hogy a Manchester United szeretné leigazolni az együttes jelenlegi első számú kapusát, a lengyel Tomas Kuszczakot.

Bryan Robson együttesének gondjait tetézi, hogy neem sikerült megállapodniuk a Liverpoollal Chris Kirkland ügyében, s a Mersey-partiak visszarendelték kapusukat, aki kölcsönszerződéssel szerepelt a West Bromnál a leegutóbbi idényben.

Pascal Zuberbühler, a Basel jelenlegi kapuvédője a világbajnokságon igen meggyőző teljesítményt nyújtott, ő volt az egyetlen, aki kapott gól nélkül megúszta. A svájciak a G-csoportban 4-0-s gólkülönbséggel végeztek az élen, majd az ukránok ellen 0-0-s döntetlen játszottak a 16 között, ám 11-es rúgásokkal kiestek.

Martin Wiesner, a játékos menedzsere a Skysports.com-nak elismerte, hogy tárgyal a West Brommal.

"Pascal Angliában szeretne játszani, és jól ismeri mind a csapatot, mind Bryan Robsont. Lehetséges, hogy hamarosan létre is jön a megállapodás" – fogalmazott Wiesner.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik