Archiv cikkek
2017.01.31. 22:54

PL: nem bírt egymással a Liverpool és a Chelsea

Az idén pocsék formában lévő Liverpool egy pontnak örülhetett a Chelsea elleni hazai bajnoki után – az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier Leaue 23. fordulójában rendezett mérkőzés hőse a hazaiak kapusa, Simon Mignolet volt, aki kapott egy potya gólt, de kivédte Diego Costa büntetőjét.
Archiv cikkek
2009.08.06. 23:33

Futballbirodalmat épít

A Dubai–Belgium–Anglia utazás során Magyarországot is útba ejtette Kevin McCabe, a Ferencváros skót tulajdonosa: az üzletember egynapos budapesti látogatása során szakított időt arra, hogy a Nemzeti Sportnak beszámoljon a sheffieldi hálózat aktuális érdekességeiről és értékelje az FTC-nél zajló munkát. Kiderült, a célok nem változtak: stabil anyagi háttérrel működő, élvonalbeli újoncként is a nemzetközi szereplést jelentő helyezésért harcoló Fradit akar látni, amely idővel új stadionban, a BL-szereplésért futballozik.
Archiv cikkek
2009.08.06. 23:33

Nekik ez a balatoni nyár

A decemberi vb-re és a jövő héten hazánkban kezdődő junior Eb-re készülő két magyar női válogatott találkozott csütörtökön Balatonbogláron. A meccset 36–23-ra a felnőttcsapat nyerte meg, amelynek élén ezúttal mutatkozott be szövetségi kapitányként Mátéfi Eszter.

1

/

7433