NFL: a Patriots játékosa mentette meg a 71 éves nő életét

Vágólapra másolva!
2021.03.25. 16:56
Szerdán Arizona államban, az Egyesült Államokban kitüntették Justin Herront a rendőrségen, a New England Patriots NFL-csapatának játékosa ugyanis életet mentett!

Az ESPN beszámolója szerint a Pats játékosa épp Tempe városában készült a következő idényre, mikor az egyik sétája alkalmával észrevette, hogy egy férfi egy idős nőre támadt a helyi parkban.

A 2020-ban a hatodik körben draftolt Herron azonnal közbelépett, és köszönhetően annak, hogy a támadófalban bevethető játékos majd 2 méter magas és 140 kiló, azonnal meg is állította a rablót.

A New England Patriots játékosa életet mentett a parkban (Fotó: Getty Images)
A New England Patriots játékosa életet mentett a parkban (Fotó: Getty Images)

Herron közben megpróbálta vigasztalni a 71 éves hölgyet, és értesítette a rendőrséget.

„Az NFL-ben játszom, szóval lehet sejteni, hogy nem vagyok kisdarab. Sosem viselkedem agresszívan, hiszen tudom, milyen könnyedén bántani tudnék másokat. Csendes típus sem vagyok, szóval csak ordítottam először egy nagyot, mikor megláttam, mi történik, aztán lerángattam a férfit az idős hölgyről. A vége az lett, hogy a támadó ülve megvárta, míg a rendőrök kiérkeztek a helyszínre” – foglalta össze röviden a történteket a sportoló.

Köszönhetően Herron hősies tettének, a megtámadott hölgy csak érzelmi sebeket szerzett, és sérülések nélkül megúszta a támadást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik