Képek: csaknem 20 évvel fiatalabb szlovák modell lehet Tom Brady új barátnője

Vágólapra másolva!
2023.01.03. 12:25
Veronika Rajek, 26 éves szlovák modell lehet Tom Brady új barátnője. Minden idők legsikeresebb NFL-irányítója hónapok óta nem beszélt a magánéletéről, azonban a szlovák modell Instagram-profilja sok árulkodó jelről tanúskodik.
VERONIKA RAJEKRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/veronikarajek)
VERONIKA RAJEKRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/veronikarajek)

 

Bár még nem vállalták fel kapcsolatukat nyilvánosan, úgy tűnik, meg van Tom Brady új barátnője. Amint azt korábban megírtuk, Brady, és felesége, a brazil topmodell Gisele Bündchen elváltak egymástól. Az amerikai sajtó szerint Bündchen is továbblépett, és jelenleg egy jiu-jitsu instruktorral, Joaquim Valantével jár.

A pletykák szerint a 45 esztendős Brady új barátnője a szlovák modell Veronika Rajek, aki Szlovákia leghíresebb modellje. Rajek olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Dolce and Gabbana, a Vera Wang, a Bluemarine, a Moschino, a Philipp Plain, vagy a Hide & Jack.

Az érdekesség az, hogy Veronika 2019-ben összeházasodott Viktor Rajekkel, ám Veronika Instagramja az utóbbi hetekben Brady-vel kapcsolatos posztokkal és sztorikkal van tele, amelyen követi a hétszeres Super Bowl-győztest, valamint annak személyi edzőjét, Alex Guerrerót.

Brady nem beszélt a magánéletéről a válás bejelentése óta.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik