NFL: az utolsó két csapat is megtalálta vezetőedzőjét

B. A. P.B. A. P.
Vágólapra másolva!
2024.02.02. 14:18
Steph ChambersMike Macdonald lett a Seattle Seahawks új vezetőedzője (Fotó: Getty Images)
Az NFL-ben eddig két csapatnak nem lehetett tudni, ki lesz a jövő évi vezetőedzője. A Washington Commanders és a Seattle Seahawks is védelmi oldalról érkező edzőt nevezett ki.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Los Angeles Chargers, a Carolina Panthers, a Las Vegas Raiders, az Atlanta Falcons és a Tennessee Titans is megtalálta új főedzőjét. 

Így már csak két csapat, a Washington Commanders és a Seattle Seahawks maradt vezetőedző nélkül, azonban mára mindkét franchise megtalálta a megoldást.

A Washington Dann Quinnt nevezte ki, aki hat éven át irányította az Atlantát. A Falcons élén egyszer Super Bowlig is eljutott, igaz ott egy emlékezetes mérkőzésen, 28–3-as vezetés után csapata kikapott a New England Patriotstól. Quinn dolgozott a 49ersnél, a Jetsnél, a Dolphinsnál, a Seahawksnál is különböző pozíciókban. Legutóbb a Dallas Cowboys védőkoordinátoraként tevékenykedett.

Védőoldalról érkező szakembert nevezett ki a Seattle Seahawks is, ugyanis a Ravens védőkoordinátora, Mike Macdonald tölti be posztot. A 36 éves szakember 2008-ban kezdte edzői pályafutását az egyetemen, majd 2014-ben került az NFL-be. Eddig egész profi karrierjét a Baltimore-nál töltötte, folyamatosan lépdelve előre a ranglétrán. A Ravens védelmét a liga három legjobb védelme között tartják számon, így nem csoda, hogy a ráncfelvarrásra váró Seattle-védelem Macdonaldot nevezte ki a feladatra.

Ezzel minden szabad főedzői állást betöltöttek az NFL-ben. Érdekesség, hogy nem kapott munkát Bill Belichick, Pete Carroll és Mike Vrabel sem.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik