Vízilabda: tv-közvetítés és jegyinformációk a Volvo-kupára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.12. 12:13
Hosszú országjárást követően Budapesten rendezik meg a IX. Volvo-kupát február 13. és február 15. között. A viadal mérkőzéseit élőben közvetíti a Digi Sport. A budapesti eseményre a jegyed.hu oldalon lehet még belépőt váltani.

Az idei Volvo-kupán az Egyesült Államok, Horvátország és Kanada ellen száll vízbe a magyar férfi vízilabda-válogatott, ezúttal a Budapesten, az új Laky Károly uszodában.

A péntektől vasárnapig tartó torna mérkőzéseit a Digi Sport 1 és a Digi Sport 2 csatornán követhetik a rajongók. Az élő közvetítések mellett stúdióbeszélgetések és szakmai elemzések, köztük dr. Kemény Dénes felvezetői várják a nézőket.

Az idei kupa érdekessége, hogy a világligában bevezetett új szabályoknak megfelelően rövidebb, 20x25-ös pályán játszanak a csapatok, ezzel ösztönözve a gyorsabb, látványosabb és akciódús játékot.

A Volvo-kupa után pár nappal már a világligában bizonyíthat a válogatott, így a hétvége egyben felkészülés is a február 17-i, keddi Szlovákia elleni mérkőzésre, ami szintén élőben kerül a Digi Sport képernyőjére.

Várhatóan nagy lesz az érdeklődés az esemény iránt, így aki biztosítani akarja a helyét a lelátón, hasznos információ: a jegyed.hu oldalon keresztül válthatóak belépők (csak napijegyek!) az eseményre. Az árak: felnőtt – 3500 forint; 4–16 éves kor között – 2000 forint; 4 éves kor alatt ingyenes.

Jegyek már kaphatóak a jegyed.hu oldalon!

 

FÉRFI VÍZILABDA VOLVO-KUPA
BUDAPEST, LAKY KÁROLY USZODA (BVSC-uszoda, XIV. Szőnyi út 2.)

A TORNA PROGRAMJA
2015. február 13., péntek
Horvátország–Kanada 16.30
Magyarország–Egyesült Államok 18.30

2015. február 14., szombat
Egyesült Államok–Kanada 17.15
Magyarország–Horvátország 19.00

2015. február 15., vasárnap
Horvátország–Egyesült Államok 10.30
Magyarország–Kanada 12.30

A MAGYAR KERET
Kapusok: Decker Attila, Nagy Viktor (mindkettő Szolnoki Dózsa-Közgép). Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel, Bedő Krisztián, Erdélyi Balázs, Szivós Márton (mind ZF-Eger), Bátori Bence, Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Salamon Ferenc (mind A-Híd-OSC-Újbuda), Madaras Norbert, Mezei Tamás, Varga Dénes, Vámos Márton (mind Szolnok), Manhercz Krisztián (Tiszavirág-Szeged-Diapolo), Német Toni (VasasPlaket)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik