Azt mondták, nem tudom megcsinálni – Kapás Boglárka elérzékenyülve beszélt arról, hogy ott lesz Párizsban

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.04.10. 18:55
null
Árvai KárolyBudapest 20240410 Úszó OB,Kapás Boglárka Fotó:Árvai Károly/Nemzeti Sport
Az egész Duna Aréna azért szurkolt, hogy Kapás Boglárka megússza 200 pillangón az olimpia A-szintet. Ahogy arról beszélt, hogy, bár sokan leírták, ő tudta, hogy képes megcsinálni, elérzékenyült.

„Óriási teher került le rólam, nagyon régóta kergettem ezt az olimpiai A-szintet, hihetetlen volt számomra, hogy nem tudom megcsinálni. És ezt nem is akartam elfogadni semmi áron. Nem zavar, hogy sokan leírtak, sőt, ilyenkor még jobban úszom, mert tudom, hogy képes vagyok megcsinálni” – mondta elérzékenyülve Kapás Boglárka, miután 200 pillangón megúszta az olimpia A-szintet az országos bajnokságon.

Miközben beszélgettünk vele, férje, Telegdy Ádám 100 háton úszott, és mindössze 2 századdal maradt el az olimpia A-szinttől – erre adott reakciója is látható videónkban, ahogy arról is beszél, mennyit jelentett neki, hogy az egész Duna Aréna hangosan szurkolt neki az utolsó ötvenen.

ÚSZÁS
ORSZÁGOS BAJNOKSÁG, DUNA ARÉNA 
Nők. 200 m pillangó. Ob: Kapás Boglárka (UTE, e: Virth Balázs) 02:08.15, 2. Sebestyén Dalma (Uni Győr) 02:11.41, 3. Abonyi-Tóth Glenda (A Jövő SC) 02:11.45

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik