Videó: „Ez kicsit most fáj” – Kapás nagyon csalódott, hogy nem jutott döntőbe

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.07.26. 17:19
null
<a href="https://m4sport.hu/uszas/cikk/2023/07/26/ugy-erzem-ennel-tobb-munkat-tettem-bele-ez-kicsit-most-faj-kapas-boglarka-majdnem-sirva-fakadt-a-200-m-pillango-elodontoje-utan?fbclid=IwAR0j9P6oi2lZP_2zLQi1UL0MDc0eLghnGKb2RncI1_siGcbMT84a0Bi1R0U" target="_blank"><strong>KAPÁS BOGLÁRKA ÉRTÉKELÉSE A KÉPRE KATTINTVA HALLGATHATÓ MEG! </strong>(Fotó: m4sport.hu)</a>
Mint arról beszámoltunk, Jakabos Zsuzsanna és Kapás Boglárka sem jutott be női 200 méter pillangón a döntőbe. Kapás az M4 Sport kamerái előtt értékelte a teljesítményét.

 

„Próbáltam elfelejteni, kiűzni a fejemből a reggeli úszást – kezdte Kapás Boglárka. – Úgy akartam idejönni, hogy ez ne befolyásoljon, de nyilván egész nap bennem volt, hogy nem tudom, mit tudok ebből délután kihozni, mert annyira rosszulesett a reggeli úszás. Ez nagyjából reális is volt, amit éreztem. Az a baj, hogy ennél több munkát tettem bele, úgy érzem, úgyhogy ez kicsit most fáj.”

Kapás úgy ugrott a második futamban a medencébe, hogy négy évvel ezelőtt, Kvangdzsuban aranyérmes lett ebben a számban, de most a komótosabb kezdés után nem tudott felzárkózni, így a 13. helyen végzett. Az MTI-nek később így értékelt:

„Ez az időeredmény nem tükrözi azt a tudást, ami bennem van. Már a reggeli úszás is összezavart egy kicsit, az edzőm, Virth Balázs is mondta, hogy nagyon összevissza volt a dolog. Ez rengeteg energiámat felemésztette, ami bennem maradt egész nap – nyilatkozta Kapás, aki az MTI felvetésére megjegyezte, nagyon bízik benne, hogy ez csak egy döccenő volt a Párizsba vezető úton. – Egyelőre nem is nagyon tudok többet mondani, nyilván azon leszek majd, hogy orvosoljuk ezt a dolgot.”

ÚSZÓ-VILÁGBAJNOKSÁG
NŐI 200 M PILLANGÓ, ELŐDÖNTŐ

1. Lana Pudar (Bosznia-Hercegovina) 2:06.60
2. Regan Smith (Egyesült Államok) 2:06.83
3. Summer McIntosh (Kanada) 2:06.85

13. KAPÁS BOGLÁRKA 2:09.56

15. JAKABOS ZSUZSANNA 2:11.23

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik