Tokió 2020: nem kicsit vitték túlzásba a bulit az ausztrál rögbisek

Vágólapra másolva!
2021.08.07. 00:52
Az ausztrál férfi rögbiválogatott pontot sem szerezve esett ki a negyeddöntőben az olimpián, a játékosok mégis úgy érezték, ezt úgy kell megünnepelni, mintha aranyérmet akasztottak volna a nyakukba Tokióban.

Az ausztrál rögbiseket már az olimpiai faluban sem kedvelték túlzottan a helyiek, ugyanis a sportolók ha a meccseken nem is adtak bele mindent, a bulizásnál garantáltan mindenki száz százalékot nyújtott!

A Reuters beszámolója szerint az ausztrálok megittak mindent a közelükben, ami alkoholnak tűnt, szétverték a szobáik berendezését, lyukakat ütöttek a falba, belekötöttek mindenkibe, telehányták a fél olimpiai falut, és valahogy eltüntettek két kabalát…

Senkit nem utálnak jobban az olimpián az ausztrál rögbiseknél (Fotó: AFP)
Senkit nem utálnak jobban az olimpián az ausztrál rögbiseknél (Fotó: AFP)

És a buli a negyeddöntőbeli kieséssel nem állt meg, az Inside the Games állítása szerint ugyanis olyan vállalhatatlanul viselkedtek Tokióból hazafelé is a sportolók, hogy minden kerettagot terápiára köteleznek, ahol megismerkedhetnek az alkoholfogyasztás veszélyeivel.

Ráadásul a japánok kérték, hogy innentől kezdve az ausztrálok csak felelősségteljes kísérővel szállhassanak fel a repülőikre, különben az ország összes sportolóját kitiltják a járataikról.

A legjobb az egészben azonban a játékosok reakciója, amelyet a Herald Sun idéz:

„Kikérjük magunknak! Lehet, hogy a pályán sz.rok vagyunk, de a piát, azt bírjuk! Különben is, egy kis hányás kinek ártott? A legjobbakkal is megesik!”

Mi ez, ha nem az olimpiai szellem?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik