Tenisz: nincs újabb bravúr, Balázs Attila kiesett Budapesten

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.23. 16:22
Balázs Attila három szettben (3:6, 7:5, 4:6) kikapott az amerikai Bjorn Fratangelótól a budapesti salakpályás férfi tenisztorna selejtezőjének második, döntő fordulójában, így nem jutott főtáblára.

Balázs Attila szombaton bravúrral kezdett: három szettben legyőzte a nála jóval magasabban jegyzett Dusan Lajovicsot (83. a világranglistán), így a főtáblára jutásért következhetett a Bjorn Fratangelo elleni vasárnapi meccs. Az első szettben a második adogatását elveszítette a világranglistán 270. magyar játékos, s onnan kiszerválta ellenfele a játszmát. Balázs Attila szombaton bravúrral kezdett: három szettben legyőzte a nála jóval magasabban jegyzett Dusan Lajovicsot (83. a világranglistán), így a főtáblára jutásért következhetett a Bjorn Fratangelo elleni vasárnapi meccs. Az első szettben a második adogatását elveszítette a világranglistán 270. magyar játékos, s onnan kiszerválta ellenfele a játszmát.

A második szett hullámzó játékot hozott: mindketten kétszer elvették ellenfelük adogatását, majd a 12. gémben Balázs Attila második játszmalabdáját kihasználta, brékelt, ezzel egyenlített. A döntő játszmában második adogatását elbukta Balázs Attila, s amerikai ellenfele kiszerválta a mérkőzést, amely 126 percig tartott.

A hétfőn kezdődő főtáblán így egy magyar játékosnak szurkolhatunk: Fucsovics Márton az orosz Mihail Juzsnijjal találkozik, a mérkőzés 10 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik