Tenisz: Fucsovics két szettben jutott tovább Rotterdamban

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2021.02.27. 14:26
null
Fucsovics Márton két szettben győzte le francia ellenfelét (Fotó: AFP)
Fucsovics Márton két szettben legyőzte a francia Arthur Rinderknecht a hollandiai Rotterdamban zajló férfi kemény pályás tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.   

 

Fucsovics Márton két szettben, 1 óra 24 perc alatt győzte le ellenfelét, Arthur Rinderknecht. A világranglista 132. helyén álló francia teniszező az első felvonás során három adogatását is elveszítette, míg a rangsorban 58. helyen álló magyar csak egy alkalommal tette meg ezt. Fucsovics a mérkőzés elején sorozatban négy pontot is szerzett, majd miután ellenfele némileg javított a hátrányán, 4:2-re módosítva az állást, a nyíregyházi születésű teniszező 6:2-re behúzta az első játszmát.

A második szett szorosabban alakult, Rinderknech négy alkalommal is vezetett, amelyek után Fucsovics rendre egyenlíteni tudott, majd 4:4-nél a francia elveszítette adogatását, a magyar teniszező pedig ezt követően még egy pontot szerezve, 6:4-re megnyerte a játszmát, így a mérkőzést is.

A selejtező következő fordulójában Fucsovics Mártonra ismét francia ellenfél vár, Pierre-Hugues Herbert ellen lép pályára.

TENISZ
ATP 500-AS TORNA, ROTTERDAM (2 098 480 dollár, kemény pálya)
SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ
Fucsovics–Rinderknech (francia) 6:2, 6:4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik