Lindsey és Tiger: ez már több, mint barátság

Vágólapra másolva!
2013.02.17. 20:29
Egyre több amerikai médium egyre határozottabban állítja: Tiger Woods és Lindsey Vonn barátsága új dimenzióba lépett.

Az olimpiai és világbajnok, szépséges síelő, valamint a nem is olyan rég még a világ legjobbjának számító (most meg a 2. legjobb...) golfozó kapcsolatáról tavaly nyár óta írogatnak a romantikára szomjazó tengerentúli orgánumok. szépséges síelő, valamint a nem is olyan rég még a világ legjobbjának számító (most meg a 2. legjobb...) golfozó kapcsolatáról tavaly nyár óta írogatnak a romantikára szomjazó tengerentúli orgánumok.

A sportvilág következő álompárja? Könnyen lehet. (Forrás: hollywoodlife.com)
A sportvilág következő álompárja? Könnyen lehet. (Forrás: hollywoodlife.com)

Novemberben végre arról cikkezhettek, hogy Lindsey és Tiger közelebb került egymáshoz, de akkor ezt mindketten határozottan cáfolták, ráadásul karácsony környékén már az volt a hír, hogy Tiger egy csillagászati összeg fejében „visszavásárolja" magát volt felesége, Elin Nordegren kegyeibe és bizalmába.

A schladmingi alpesisí-világbajnokságon azonban egy szerencsétlen baleset újabb lökést adott a találgatásoknak: Lindsey Vonn hatalmasat bukott a szuperóriás műlesikló futamban, kórházba kellett szállítani, ahol megállapították, hogy a jobb térdében elszakadtak a szalagok, és 9 hónapos kihagyás vár rá. A balszerencsés sportolóért Tiger szinte azonnal elküldte a magángépét, így azzal térhetett vissza Salzburgól Vailben lévő otthonába.

Így a novemberi közös ausztriai síelés után, és olyan apróságok mellett, mint, hogy Lindsey testvére, Reed tanította síelni Tiger gyerekeit, valamint, hogy a két fiatal kölcsönösen meglátogatta a másik családját egyre nyilvánvalóbb, hogy itt bizony valami komolyabb dolog készül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik