Elbűvölő hölgy lehet az első női NFL-játékos? – KÉPEK

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.22. 15:09
Óriási sikert ért el, ám nem elégszik meg vele a 18 éves amerikaifutball-játékos, Becca Longo. A fiatal hölgynek ugyanis egy NCAA-csapat, a Division II-ben szereplő Adams State ajánlott fel ösztöndíjat. Játszott már hölgy az NCAA-ben – azonban Longo az első, aki ösztöndíjat kapott.

Becca Longo jelenleg középiskolai csapatában, az arizonai Basha Bearsben játszik. Nem, nem a támadófal oszlopos tagja: rúgóként tevékenykedik. Nem is rosszul: 38 kísérletből 35 extra pontot szerzett csapatának. Íme, egy kis ízelítő!



Longo azonban szeretne az első női NFL-játékos lenni, és ezért mindent meg is tesz. Kosarazik is, mindkét sportág egyetemi csapatába meghívták. Ám ha esetleg mégsem jönne össze neki egyik lehetőség sem, a képek tanúsága alapján modellként is megállná a helyét! rúgóként tevékenykedik. Nem is rosszul: 38 kísérletből 35 extra pontot szerzett csapatának. Íme, egy kis ízelítő!



Longo azonban szeretne az első női NFL-játékos lenni, és ezért mindent meg is tesz. Kosarazik is, mindkét sportág egyetemi csapatába meghívták. Ám ha esetleg mégsem jönne össze neki egyik lehetőség sem, a képek tanúsága alapján modellként is megállná a helyét!

Do it for those who said you couldn't

1,148 Likes, 22 Comments - Becca Longo (@beccalongo5) on Instagram: "Do it for those who said you couldn't"

Its been a while..

594 Likes, 19 Comments - Becca Longo (@beccalongo5) on Instagram: "Its been a while.."

"I know what I bring to the table so trust me when I say I'm not scared to eat alone."

1,322 Likes, 28 Comments - Becca Longo (@beccalongo5) on Instagram: ""I know what I bring to the table so trust me when I say I'm not scared to eat alone.""

Super blessed to say that I will be continuing both my football and basketball careers in Colorado at Adams State University Go Grizzlies!

1,720 Likes, 53 Comments - Becca Longo (@beccalongo5) on Instagram: "Super blessed to say that I will be continuing both my football and basketball careers in Colorado..."

Happy Easter everyone!! Hope you have a blessed day S/O to @cadwalladerphotography for all my pics!! Give her a follow and book a session!

2,257 Likes, 19 Comments - Becca Longo (@beccalongo5) on Instagram: "Happy Easter everyone!! Hope you have a blessed day S/O to @cadwalladerphotography for all my..."

Sorry for the double post

2,805 Likes, 49 Comments - Becca Longo (@beccalongo5) on Instagram: "Sorry for the double post"








Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik