Beckhamet akarták leégetni, visszavágott az angol ikon!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 14:50
David Beckham azon futballisták egyike, akit szinte mindenki kedvel a futballvilágban. Az angolt a bulvárlapok is szeretik, különösen, ha a címlapon szerepeltethetik a Manchester United legendáját. Ha pedig nincs sztori, kreálnak hát egyet. Ez azonban most visszafelé sült el!

Angliában hatalmas port kavart egy kép, amelyen David Beckham négyéves lánya, Harper látható, amint cumival a szájában mászkál.

Több angol bulvárlap címlapján közölte a képet, hosszas elemzéssel fűszerezve, amelyben állítják, Beckhamék rosszul nevelik gyermeküket, miután a lánynak már egyéves kora óta nem lenne szabad cumit használnia.

Az angol ikonnak nem szokása a kritikákra válaszolni, de ha a gyermekeiről van szó, elveszíti türelmét.

„Nem értem, az emberek miért érzik úgy, hogy joguk van kikezdeni egy szülőt anélkül, hogy bármit tudnának róla. Mindenki, akinek gyereke van, tudja, ha beteg, bármit megteszel, hogy csillapítsd a fájdalmát. Azok, akik emiatt kritizálnak, gondolják át, milyen felnevelni egy gyereket, és utána írjanak bármit. Nincs joguk kritizálni!” – írta Beckham az Instagram-oldalán, ahol a posztot már több mint félmillióan lájkolták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik