Terry vállán sírta ki magát Cole az elúszott bajnoki cím után

Vágólapra másolva!
2014.05.05. 14:54
null
Cole Terry vállán sírta ki magát (Fotó: dailymail.co.uk)
A Chelsea vasárnap délután rendesen megizzadt, és végül csak egy 0–0-s döntetlent játszott a Norwich Cityvel az utolsó előtti fordulóban. Ez az iksz azt is jelentette, hogy a „kékek” nagy valószínűséggel lecsúsztak a bajnoki címről. Ashley Cole nehezen dolgozta fel ezt az információt.

A César Azpilicueta miatt a kezdőből rendre kiszoruló angol bekk többször is elmondta már, úgy érzi nem becsülik meg Londonban – ennyi elég is volt az angoloknak, akik már készpénznek veszik Cole távozását.

Cole azért megtapsolta a nézőket (Fotó: dailymail.co.uk)
Cole azért megtapsolta a nézőket (Fotó: dailymail.co.uk)

A Real Madrid, és több amerikai csapat által is megkörnyékezett játékos talán pont ezért is viselte ilyen nehezen az újabb botlást, hiszen utolsó szezonjában a londoniaknál még szeretett volna begyűjteni legalább egy serleget – ehhez most már egy kisebb csoda kell.

Terry is nehezen viselte (Fotó: dailymail.co.uk)
Terry is nehezen viselte (Fotó: dailymail.co.uk)

Cole távozására már nagyjából fel is készültek a drukkerek, viszont ami érdekessé teszi a sztorit az az, hogy a „kékek" élő legendájának, John Terrynek sincs még szerződése a következő szezonra.

Természetesen már el is kezdtek pletykálni a britek, hogy a nagy összeborulás azt is jelenti, a duó a nyáron kézen fogva távozik a Stamford Bridge-ről.

Búcsú a Stamford Bridge-től? (Fotó: dailymail.co.uk)
Búcsú a Stamford Bridge-től? (Fotó: dailymail.co.uk)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik