Real Madrid: egy félidő alatt hatot gurítottak a Getafénak

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.15. 18:27
null
A két csapatkapitány, valamint a játékvezetői trió a mérkőzés előtt (Fotó: Marca)
A Real Madrid labdarúgócsapata az idény előtti egyetlen felkészülési mérkőzésén 6–0-ra megverte a Getafét.


A királyi klub – állítólag Zinédine Zidane vezetőedző kérésére – nagy titokban tartotta a találkozót, a zárt kapus meccsen újságírók és televíziós társaságok sem lehettek jelen, sőt a spanyol bajnoki címvédő a hivatalos felületein sem számolt be a mérkőzés kimeneteléről. AMarca azonban néhány részletet megtudott: így például azt, hogy a 6–0-s Real Madrid-sikerből Karim Benzema négy, míg Sergio Ramos és a 18 éves Sergio Arribas egy-egy góllal vette ki a részét. A későbbi végeredmény már az első félidőben kialakult!

A Marca később a Real Madrid összeállítását is megtudta, tudósítása alapján a hazai csapat az első félidőben a Courtois – Carvajal, Éder Militao, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Arribas – Marvin Park, Benzema, Vinícius Júnior, míg a másodikban a Lunyin – Odriozola, Nacho, Varane, Ferland Mendy – Valverde, Antonio Blanco, Kroos – Rodrygo, Borja Mayoral, Miguel Gutiérrez összetételben szerepelt.

A blancók vasárnap a Real Sociedad otthonában kezdik meg a bajnoki szereplésüket, míg a Getafe pénteken az Osasunát fogadja.

Benzema egymaga négyszer talált be a Getafénak (Fotó: AFP, archív)
Benzema egymaga négyszer talált be a Getafénak (Fotó: AFP, archív)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik