PSG: Messi már Barcelonában van, a visszatérésről tárgyal – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.04.23. 10:34
null
Messi egyre közelebb a visszatéréshez (Fotó: Getty Images)
Több alkalommal is beszámoltunk már róla, hogy az FC Barcelona egyre közelebb van ahhoz, hogy két idény után visszaszerezze klublegendáját, a hétszeres aranylabdás Lionel Messit. Az ügyben most újabb fejlemény történt.  


Az FC Barcelona ügyeiben általában jól értesült spanyol újságíró, Gerard Romero értesülései szerint Lionel Messi összes ügynöke, 15 bőrönd és családja tárasaságában landolt tegnap a katalán reptéren.

Az információk alapján véletlenül sem egy rövidre szabott nyaralásról van szó, Messi ugyanis azért jött, hogy a visszatéréséről tárgyaljon a klub elnökével, Joan Laportával.

Moreno mindezt egy online streamben osztotta meg követőivel, majd hozzátette: „Van még egy információ, amelynek már a birtokában vagyok, de még nem mondhatom el. A következő napokban érdemes lesz figyelni!”

ELŐZMÉNYEK

Az argentinok által megnyert katari világbajnokságot követően úgy tűnt, Messi és a Paris Saint-Germain hamarosan megegyezhet egymással a szerződéshosszabbítást illetően, ám azóta egyre csak távolodott egymástól a két fél nézőpontja. Nemrég a L'Équipe, a Sky Sport és az RMC is arról számolt be, hogy a hétszeres aranylabdás klasszis jó eséllyel már nem hosszabbítja meg Párizsban a nyáron lejáró szerződését, ami azóta csak még valószínűbbnek tűnik.

Messinek azóta sajtóhírek szerint hivatalos, évi 400 millió eurós ajánlatot tett a szaúdi al-Hilal, ám ezt jó eséllyel nem fogadja el az argentin klasszis. Helyette visszatérhet Barcelonába, ahol már megvalósítási tervet is készítettek a visszatérése kapcsán, ráadásul a La Liga elnökével, Javier Tebasszal is egyezkednek Laportáék. Minden egy irányba mutat, de kérdés, végbe is megy-e a transzfer.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik