Mallorca: a Tenerifét és a Deport már feljuttatta az új edző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.10. 17:01
José Luis Oltrát nevezték ki a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságba kiesett Mallorca vezetőedzőjének. A 44 esztendős szakember Gregorio Manzanót váltja a kispadon, akinek a mögöttünk hagyott szezon végén járt le a szerződése.

Lorenc Serra Ferrer, a Primera División 18. helyén végző, így az első osztálytól búcsúzó Mallorca ügyvezető elnöke nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy Paco Herrera a legnagyobb esélyes a megüresedő vezetőedzői posztra, ám az 59 esztendős szakvezetővel megakadtak a tárgyalások, ugyanis a felek nem tudtak megállapodni a tréner szerződésének hosszában.

A Baleári-szigeteken fekvő klub vezetőségének így tovább kellett keresgélnie az új vezetőedzőt, és végül José Luis Oltrára esett a választása. A 44 esztendős tréner a Levante és az Almería mellett korábban a Tenerifét és a Deportivót is irányította, utóbbi két egyesületet a másodosztályból az élvonalba vezette, alighanem a Mallorcánál is ezt várják el tőle.

Oltra – a hírek szerint – egy plusz egyéves szerződést kötött a „szigetlakókkal”, az opció akkor lépne életbe, ha elérné az együttessel a kitűzött célokat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik